Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κρήτη: Του πούλησαν το κυνηγόσκυλο που του είχαν κλέψει!

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ (03-07-2011) στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, η οποία σκοπό είχε την αποκάλυψη κυκλώματος το οποίο εμπλέκεται στις κλοπές κυνηγόσκυλων και στη μεταπώλησή τους…

Ένα φαινόμενο, το οποίο όσο παράδοξο και αν ακούγεται, ταλανίζει τους κατοίκους της υπαίθρου και τους κυνηγούς, όμως πολύ σπάνια καταγγέλλεται στις Αρχές.

Σύμφωνα με τo neakriti.gr, αστυνομικοί του Τμήματος Αγίου Μύρωνα είχαν στήσει καρτέρι σε δύο άτομα τα οποία επρόκειτο να παραδώσουν δύο κυνηγόσκυλα που είχε “παραγγείλει” κάτοικος της περιοχής σε μέλη του κυκλώματος. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, οι αστυνομικοί έφτασαν αρχικά στον εντοπισμό ενός 4×4, στο οποίο βρέθηκαν τα σκυλιά, η προέλευση των οποίων εξετάζεται.

Σε μικρή απόσταση εντοπίστηκε ένα τσαντάκι με ένα πιστόλι, το οποίο ο κάτοχός του προσπάθησε να ξεφορτωθεί, όμως λίγο αργότερα ο εν λόγω Ηρακλειώτης και γνώριμος των διωκτικών Aρχών έπεσε με τη σειρά του στα χέρια των αστυνομικών που προσπαθούσαν στη διάρκεια της νύχτας να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Φαίνεται πάντως ότι όλα ξεκίνησαν όταν κάτοικος της περιοχής, ο οποίος είχε πέσει θύμα κλοπής χάνοντας το κυνηγόσκυλό του, αναζητώντας τα ίχνη του, έφτασε στο σημείο να αγοράσει από το κύκλωμα ένα σκυλί που αποδείχτηκε πως ήταν το δικό του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε