Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Τραγωδία εν πλω -Νεκρός άντρας με μια σφαίρα στο στόμα!

Κρήτη: Τραγωδία εν πλω -Νεκρός άντρας με μια σφαίρα στο στόμα!

Πανικός τα ξημερώματα, όταν το πλήρωμα του πλοίου βρήκε νεκρό έναν άντρα γύρω στα 50 – Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα σε μια υπόθεση που θυμίζει αστυνομική ταινία…

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση θρίλερ με το πτώμα ενός άνδρα, που βρέθηκε το πρωί στο πλοίο ”Έλυρος”, που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής Πειραιάς – Χανιά. Σύμφωνα με το prismanews.gr, ο άνδρας βρέθηκε νεκρός σε καμπίνα του πλοίου, έχοντας τραύμα από όπλο στο στόμα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το λιμενικό για το περιστατικό και όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας βρέθηκε νεκρός στο κατάστρωμα. Σύμφωνα με το flashnews.gr, κάποια στιγμή και ενώ το πλοίο ήταν εν πλώ, βγήκε στο κατάστρωμα και πήγε σε σημείο όπου είναι σωσίβιες λέμβοι, κοντά στο κιγκλίδωμα προς την πλευρά της θάλασσας.

Εκεί φέρεται να έβγαλε μια καραμπίνα απο το σακίδιό του, να στερέωσε το κοντάκι στα κάγκελα και βάζοντας την κάνη στο στόμα του, πάτησε την σκανδάλη.

Σε κάθε περίπτωση, τα ξημερώματα μόλις βρέθηκε η σορός του άντρα, ενημερώθηκαν οι λιμενικές αρχές και όταν το πλοίο έδεσε στο λιμάνι άντρες του Λιμεναρχείου Σούδας ανέβηκαν στο πλοίο, ενώ εκεί έσπευσε και ιατροδικαστής, για να διενεργήσει αυτοψία.

Όλα δείχνουν ότι ο άντρας αυτοπυροβολήθηκε και έδωσε τέλος στη ζωή του, αλλά κανείς για την ώρα δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Καρδίτσα: Παραβίασαν την εξώπορτα και βρήκαν κρεμασμένο τον νεαρό εργάτη!

Μακεδονία: Αντρόγυνο από τη Γεωργία έκλεβε από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Ξάνθη!

Πάτρα: Χαροπαλεύει νεαρός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο!

Κρήτη: Ταξίδι… ταλαιπωρίας για Πειραιά με 5ωρη καθυστέρηση!


Αγρίνιο:Τον πρόδωσαν τα ηχεία-Όλη η γειτονιά άκουγε τους καυτούς διαλόγους!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε