Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Τρόμος για γυναίκα σε πάρκινγκ στα χέρια ”μουγγών” ληστών!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η άτυχη γυναίκα μόλις είχε σχολάσει και πήγε στο πάρκινγκ για να πάρει το αυτοκίνητό της – Εκεί όμως είχαν στρατοπεδεύσει οι ληστές

Τρόμος χθες το βράδυ (21-02-2013) στην ‘Εμπαρο της Βιάννου, έξω από τον Γυνακείο Συνεταιρισμό, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε 41χρονη εργαζόμενη στο πρατήριο του Συνεταιρισμού. Η επίθεση των δύο ανδρών, εκ των οποίων ο ένας φορούσε την κουκούλα του φούτερ και ο άλλος όχι, έγινε στο πάρκινγκ του συνεταιρισμού, στις 21:00 περίπου, την ώρα που σχολούσε η γυναίκα.

Οι δράστες, χωρίς να πουν κουβέντα, και χωρίς να οπλοφορούν, της άρπαξαν την τσάντα προκαλώντας στη γυναίκα και κάποιες εκδορές, όταν αυτή αντιστάθηκε. Προφανώς πίστευαν ότι η τσάντα θα περιείχε τα χρήματα του πρατηρίου, όμως αντ’ αυτού βρήκαν μόλις 50 ευρώ.

Οι άνδρες εξαφανίστηκαν πεζοί, ενώ λίγο αργότερα η τσάντα βρέθηκε, χωρίς φυσικά τα χρήματα. Σύμφωνα με το cretalive.gr, η γυναίκα υπέστη τέτοιο σοκ, που δεν είναι σε θέση να πειργράψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του δράστη που δεν φορούσε κουκούλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εύβοια: Μάνα και κόρη χαροπάλευαν δίπλα στο νεκρό πατέρα!

Βοιωτία:”Πάγωσαν” όταν είδαν σκύλο, να κρατάει στα δόντια του, ανθρώπινο μέλος!

Αχαϊα: Έβλεπε τον Γερμανό φίλο του, να περνάει τη θηλιά στο λαιμό του!

Χανιά: Στον εισαγγελέα οι γονείς που έδεναν το παιδί τους, επειδή ήταν άτακτο!

Φθιώτιδα: Ξήλωσαν τα παγκάκια και τα έκαναν καυσόξυλα – Φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε