Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Βουτιές που κόβουν την ανάσα και κάνουν την αδρεναλίνη να χτυπήσει κόκκινο (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από youtube
ΦΩΤΟ από youtube

Μοναδικές στιγμές στη λίμνη του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη. Έλληνες και ξένοι τουρίστες παρακολουθούσαν το θέαμα για ώρες…

Μοναδικές στιγμές προσέφερε σε όσους βρέθηκαν στη λίμνη του Αγίου Νικολάου πριν από μερικές ημέρες ένας αθλητής που προετοιμάζεται για το διαγωνισμό ”βουτιάς από τον γκρεμό” που θα γίνει στις 26 και 27 Αυγούστου στην όμορφη πόλη του Λασιθίου. Ο φακός κατέγραψε τις βουτιές του από τα ψηλά βράχια στην λίμνη του Αγίου Νικολάου με άλματα που πραγματικά κόβουν την ανάσα και κάνουν την αδρεναλίνη να χτυπήσει κόκκινο.

To «Agios Nikolaos – Cliff Diving 2016”, που θα πραγματοποιηθεί 26 και 27 Αυγούστου 2016, στην γραφική λίμνη του Αγίου Νικολάου, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει καταδύσεις από επαγγελματίες και ερασιτέχνες καταδύτες, μέλη της World High Diving Federation από (Ελβετία, Γερμανία, Ρωσία, Δανία και Μεγάλη Βρετανία), οι οποίοι θα επιχειρήσουν κατάδυση από ύψος δεκαέξι μέτρων σε δύο σημεία του γκρεμού που βρίσκεται στην βόρεια πλευρά της λίμνης, με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας. Ήδη τα συγκεκριμένα σημεία έχουν ελεγχθεί από την World High Diving Federation για την ασφάλεια των αθλητών κατά την βύθιση τους στα νερά της λίμνης.

Πηγή: cretalive.gr, cretapost.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε