Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη:Αποχαιρέτησαν τα παιδιά τους με τον ίδιο τρόπο πριν εξαφανιστούν!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Στο κόκκινο η αγωνία για τις δύο οικογένειες – Διαβάστε τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως και που βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας…

Το κακό που μπορεί να έχει συμβεί φοβούνται πλέον οι οικογένειες των δύο αγνοούμενων Ηρακλειωτών, της 44χρονης Φρόσως Δημητρίου-Πετρίδη και του 53χρονου Χάρη Κουμάκη, τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί εδώ και περίπου 20 ημέρες. Τρεις εβδομάδες έχουν περάσει και είναι, όπως λένε συγγενείς τους, είναι σαν να τους έχει «καταπιεί η γη».

Από την Αστυνομία διεξάγεται έρευνα αναζήτησης τους σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η διπλή εξαφάνιση της Κρήτης απασχόλησε και την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη στην οποία φιλοξενήθηκαν τα αδέρφια της 44χρονης. Όπως αναφέρθηκε, η γυναίκα πριν πάει στην δουλειά της – εργάζεται ως καθαρίστρια σε μεγάλο εμπορικό κατάστημα – φέρεται να εξέφρασε φόβους για την ζωή της σε μία φίλη της.

Αυτή η πληροφορία ενισχύει την ανησυχία των οικείων της που πιστεύουν σε μεγάλο βαθμό ότι η 44χρονη δεν εξαφανίστηκε  κατ’ επιλογή της. Όπως λένε, η αγνοούμενη λατρεύει τις δύο κόρες της και σε καμία περίπτωση δεν θα της υπέβαλε σε ένα τέτοιο μαρτύριο αν ήταν καλά.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, περίεργη ήταν και η συμπεριφορά του 53χρονου Χάρη Κουμάκη, ο οποίος την παραμονή της εξαφάνισης του επισκέφθηκε την κόρη του. Μεταξύ άλλων στην συζήτηση που είχαν, φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία του αν πεθάνει, να κηδευτεί στο χωριό του, τον Πύργο και όχι στο Ηράκλειο, ενώ πριν φύγει από το σπίτι της θέλησε να την αποχαιρετίσει με ένα φιλί καθώς «κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί αύριο».

Οι δύο οικογένειες αναμένουν πώς και πώς τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρή του από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, προσδοκώντας ότι θα διαφωτίσουν τις έρευνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αυτοί είναι οι αγνοούμενοι της Κρήτης- Κορυφώνεται η αγωνία των συγγενών

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε