Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη:ΕΔΕ για τον θεολόγο που το έπαιξε χήρος για να φέρει Ρωσίδες!

Κρήτη:ΕΔΕ για τον θεολόγο που το έπαιξε χήρος για να φέρει Ρωσίδες!

Εντός της ημέρας, ο περιφερειακός διευθυντής Απόστολος Κλινάκης θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο προκειμένου να λάβει περαιτέρω ενημέρωση για την υπόθεση…

Το πόρισμα της ΕΔΕ σχετικά με τη υπόθεση του 45χρονου θεολόγου από το Ρέθυμνο σε βάρος του οποίου υπήρξαν καταγγελίες για παράβαση καθήκοντος από δυο Ρωσίδες στο υπουργείο Παιδείας, αναμένει η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης.

Εντός της ημέρας, ο περιφερειακός διευθυντής Απόστολος Κλινάκης θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο προκειμένου να λάβει περαιτέρω ενημέρωση για την υπόθεση την ώρα που ο πειθαρχικός έλεγχος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τον ίδιο να δηλώνει στο prismanews.gr ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί σε βάθος και θα πραχθούν τα δέοντα εφόσον προκύψουν ευθύνες.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε τον περασμένο Αύγουστο οι δυο γυναίκες αναφέρουν οτι ο εκπαιδευτικός της προσκάλεσε στην Ελλάδα υποβάλλοντας ανάμεσα στα δικαιολογητικά, έγγραφο με την σφραγίδα του σχολείου στο οποίο εργαζόταν.

Μάλιστα όπως αναφέρουν πληροφορίες οι δυο γυναίκες ανέφεραν ότι ο εκπαιδευτικός τους συστήθηκε ως γιατρός και τους είπε ότι η σύζυγος του έχει πεθάνει, ενώ στην πραγματικότητα είναι παντρεμένος και έχει παιδιά. Η ΕΔΕ διερευνά εαν και εφόσον υπάρχει θεσμική εμπλοκή και αν ο εκπαιδευτικός καταχράστηκε την ιδιότητά του υπεξαιρώντας έγγραφα και σφραγίδες του σχολείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Μυτιλήνη:Γιατροί του ΕΣΥ εναντίον Χρυσής Αυγής-”Νοσταλγοί του Χίτλερ προωθείτε ρατσιστικό δηλητήριο”!

Λέσβος: Συγκλονιστικές εικόνες από το πέρασμα της κακοκαιρίας-”Βούλιαξε” το νησί!

Θεσσαλονίκη: Επίθεση Μυλόπουλου σε εφημερίδα μέσω facebook!


Κρήτη: Έσπασαν τη τζαμαρία και βούτηξαν το χρηματοκιβώτιο της τράπεζας!


Απίστευτη χαλαζόπτωση στην Πρέβεζα! (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε