Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Κρήτη:Έκαναν το λάθος,να αισθάνονται σίγουροι δίπλα από το αστυνομικό τμήμα-Βίντεο!

Κρήτη:Έκαναν το λάθος,να αισθάνονται σίγουροι δίπλα από το αστυνομικό τμήμα-Βίντεο!

Οι ιδιοκτήτες έφευγαν από τα καταστήματά τους και άφηναν συνήθως μέσα τις εισπράξεις της ημέρας, αφού πίστευαν ότι κανείς δεν θα τολμούσε να χτυπήσει λίγα μέτρα από το αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας…

Τρομακτικές διαστάσεις τείνει να πάρει η μικρό-εγκληματικότητα στην Ιεράπετρα και την ευρύτερη περιοχή της. Τρανταχτό παράδειγμα για την κατάσταση που επικρατεί είναι η διάρρηξη σε κατάστημα ψιλικών στο κέντρο της πόλης, μόλις 30 μέτρα από την είσοδο του Αστυνομικού Τμήματος.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής (18-11-2012), άγνωστοι δράστες αφού διέρρηξαν την μπροστινή πόρτα του καταστήματος πήραν από το ταμείο περίπου 5.000 ευρώ, τζίρο αρκετών ημερών που ο ιδιοκτήτης είχε αφήσει στο κατάστημα για περισσότερη σιγουριά καθώς δίπλα υπάρχει το αστυνομικό τμήμα.
 
Λίγη ώρα αργότερα, άγνωστος δράστης παραβίασε την πόρτα και εισέβαλε σε άλλο μίνι μάρκετ που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο κάτω. Ο δράστης όπως φαίνεται στο βίντεο που προβάλει το radiolasithi.gr, φορώντας κουκούλα με ιδιαίτερη ηρεμία προσέγγισε το ταμείο και πήρε από μέσα ό,τι χρήματα υπήρχαν. Στην συνέχεια με την ίδια ηρεμία αποχώρησε από το κατάστημα που δεν είχε συναγερμό.

Να σημειωθεί ότι δίπλα από το κατάστημα, μένει ο ιδιοκτήτης με την οικογένεια του οι οποίοι δεν αντιλήφθηκαν το περιστατικό. Όλα αυτά στο νομό Λασιθίου, εκεί που η εγκληματικότητα αυξάνεται συνεχώς και οι κάτοικοι εμφανίζονται απελπισμένοι και οργισμένοι. Είναι χαρακτηριστικό πως σε χωριό του νομού, οι κάτοικοι απειλούν με επιστολή τους, να πάρουν το νόμο στα χέρια τους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε