Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη:Ένα ”έργο τέχνης” που κόβει την ανάσα στο λιμάνι-Δείτε φωτό!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Τις εντυπωσιακές εικόνες που θα δείτε, θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν για τις επόμενες μέρες οι κάτοικοι του Ηρακλείου…

Το λιμάνι του Ηρακλείου θα έχει ως home port από σήμερα, ένα από πιο εντυπωσιακά πλοία της Ευρώπης, το Costa Atlantica, που αναμένεται να δέσει το μεσημέρι στο Ηράκλειο, από όπου στο εξής θα ξεκινάει 8ήμερες κρουαζιέρες στα ελληνιά νησιά και τα παράλια της Τουρκίας (Ηράκλειο, Κω, Σάμο, Σμύρνη, Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο, Ηράκλειο), αλλά και την Ανατολική Μεσόγειο (Ηράκλειο, Σαντορίνη, Αλάνια, Χάιφα, Λεμεσό, Ρόδο, Ηράκλειο).

Το κρουαζιερόπλοιο φέρνει στην Κρήτη ο ιδιοκτήτης του Irman Travel Αντώνης Ζαχαριουδάκης, ο οποίος προχώρησε σε συνεργασία με τη Lets Go Gruises by Amathus & την Costa Cruising, τη μεγαλύτερη εταιρεία κρουαζιέρας στην Ευρώπη. Το Costa Atlantica είναι ένα πλοίο γεμάτο με στοιχεία εμπνευσμένα από τον κινηματογράφο, τις καλές τέχνες και τον ποιοτικό τρόπο ζωής.

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Φελίνι και “La Dolce Vita”, Madame Butterfly, το ιστορικό Caffe Florian της Βενετίας, Via della Spiga συναντιούνται εν πλω!
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Το κρουαζιερόπλοιο έχει 1.057 καμπίνες μεταξύ αυτών σουίτες με ιδιωτικό μπαλκόνι κ.λπ. 4 εστιατόρια, 12 μπαρ, 4 πισίνες, γυμναστήριο, κέντρο θαλασσοθεραπείας, θέατρο, καζίνο κ.λπ. Οι τιμές της συμμετοχής στις κρουαζιέρες κατά άτομο ξεκινούν από τα 399 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της διατροφής.
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Χανιά: Πανικός σε φλεγόμενο σκάφος – Ένας τραυματίας στο νοσοκομείο!

Εύβοια:Έφτασε στην πηγή αλλά… δεν ήπιε ”νερό” -Δείτε το βίντεο!

Αγρίνιο:Και που να σφίξουν οι ζέστες-Οδηγούσε με αδαμιαία περιβολή!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε