Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη:Κατακρεούργησαν ηλικιωμένη και έβαλαν φωτιά για να σβήσουν τα ίχνη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Απίστευτης αγριότητας έγκλημα στο Ηράκλειο – Η 85χρονη πάλεψε με τους δράστες αλλά δεν τα κατάφερε – Ο εγγονός της κρατείται από την αστυνομία…

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε στο Ηράκλειο, με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία βρέθηκε νεκρή και κατακρεουργημένη μέσα στο σπίτι της στην οδό Τσιμισκή στον Πόρο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η 85χρονη Μ.Λ. βρέθηκε νεκρή, πεσμένη μπρούμυτα στο υπνοδωμάτιό της, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και τον τράχηλο. Η γυναίκα έφερε και μώλωπες στο σώμα, γεγονός που κάνει τον ιατροδικαστή που έσπευσε στο σπίτι της, να πιστεύει ότι η άτυχη γυναίκα πάλεψε με τους δράστες.

Οι άγνωστοι δράστες επιχείρησαν, μάλιστα, να βάλουν και φωτιά στο σπίτι – πιθανότατα για να εξαφανίσουν στοιχεία – αλλά ευτυχώς η πυροσβεστική την πρόλαβε, πριν επεκταθεί. Οι αρχές κρατούν ήδη τον εγγονό της ηλικιωμένης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έμενε μαζί της. Ο εγγονός της 85χρονης ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές για το στυγερό έγκλημα.

Στο σπίτι της οδού Τσιμισκή έχουν ήδη μεταβεί ο ιατροδικαστής αλλά και η αστυνομία που συλλέγει στοιχεία που θα οδηγήσουν στο δολοφόνο.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε