Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κρήτη:Μια ''λαδιά'' που κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα τις εξαγωγές!

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.07.2011 | 21:25
Πρώτη δημοσίευση: 23.07.2011 | 13:14

Τσέπωσε την προκαταβολή και... μην τον είδατε - Μας ''ξεφωνίζουν'' στην άλλη άκρη του ατλαντικού και πλέον υπάρχει κίνδυνος για τις εξαγωγές μας...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''Πατρις'' ο συγκεκριμένος εξαγωγέας εισέπραξε από βραζιλιάνικη εταιρεία μεγάλο χρηματικό ποσό ως προκαταβολή, αλλά δεν έστειλε ποτέ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού το συμφωνηθέν εμπόρευμα, με συνέπεια τώρα εξαγωγείς και έμποροι από την Ελλάδα να συκοφαντούνται- να χαλάνε ακόμη και δουλειές- αφού από τη Βραζιλία έχουν στείλει παντού ενημερωτικές επιστολές με στόχο πλέον να…ξεφωνίσουν τη χώρα μας.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στις επιστολές παρουσιάζονται οι Έλληνες επιχειρηματίες ούτε λίγο ούτε πολύ ως αφερέγγυοι και απατεώνες… Στην υπόθεση ενεπλάκη τόσο το υπουργείο Εξωτερικών και το υπουργείο Ανάπτυξης όσο και οι πρεσβείες μας, ενώ ο σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης αποφάσισε να διαγράψει τον εξαγωγέα από μέλος του!

Μια τιτάνεια προσπάθεια να αυξηθούν οι εξαγωγές της Ελλάδας προς τη Βραζιλία - από τις ανερχόμενες οικονομικές
δυνάμεις παγκοσμίως και με αγάπη προς τη χώρα μας - τείνει να βουλιάξει πριν καν αρχίσουν να τρέχουν οι μεγάλες
συμφωνίες...

Ειδικά σε μια περίπτωση γνωστής εταιρείας (με μέλι) και άλλης από τα Χανιά που έχουν ανοίξει διαύλους εμπορικούς με βραζιλιάνικες εταιρείες τα πράγματα δυσκόλεψαν μετά από αυτή την υπόθεση! Οι συγκεκριμένες εταιρείες βρέθηκαν-χωρίς να ευθύνονται-ακόμη και να απολογούνται για τις “λαδιές” του Ηρακλειώτη επιχειρηματία.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο