Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κρήτη:Όταν τον είδαν να έρχεται γκάζωσαν για να τον πατήσουν!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Από θαύμα γλίτωσε ένας 67χρονος τον οποίο προσπάθησαν να πατήσουν με το αυτοκίνητό τους ένας 23χρονος μαζί με άλλα δύο άτομα που μέχρι στιγμής τα στοιχεία τους δεν έχουν γίνει γνωστά!

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα (20-06-2012) στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βαγιωνιάς του Δήμου Φαιστού και είναι η δεύτερη απόπειρα εις βάρος του 67χρονου.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο 67χρονος , ο 23χρονος Έλληνας που επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με άλλα δυο άτομα  είχε σταθμεύσει κοντά στο κατάστημα ιδιοκτησίας  του 67χρονου.  Μόλις ο 67χρονος πλησίασε, οδηγώντας το δίκυκλο μοτοποδήλατό του , ο 23χρονος με το αυτοκίνητο του κινήθηκε εναντίον χτυπώντας τον, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα, χωρίς  ευτυχώς να τραυματιστεί.

Στη συνέχεια ο 23χρονος τράπηκε σε φυγή.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοχή θυμίζει καζάνι που βράζει καθώς έχουν βγει οι μαγκούρες ανάμεσα σε δύο οικογένειες που τις χωρίζουν κτηματικές διαφορές. Το χθεσινό περιστατικό ήρθε να προστεθεί στο «σήριαλ» που διαδραματίζεται στην περιοχή με τους κατοίκους να μένουν απλοί θεατές στα αλλεπάλληλα περιστατικά που σημειώνονται στην περιοχή.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, πριν από λίγο καιρό ο 67χρονος είχε χτυπηθεί με μαγκούρα από ένα συγγενικό πρόσωπο του 23χρονου και είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Οι δράστες αναζητούνται, ενώ να σημειωθεί ότι σχηματίστηκε  δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Σαντορίνη:Θάνατος στην καλντέρα – Τραγωδία στον δρόμο για το λιμάνι!

Ρόδος:Κατακρεούργησαν γυναίκα στο σπίτι της-Την βρήκε νεκρή συγγενής της!

Θεσσαλονίκη: Ληστές με όπλα και μαχαίρια σε γειτονιές και δρόμους!

Αχαϊα:Η κίνηση…ματ που έκανε εστιάτορας για να αυξήσει την πελατεία του!

Εύβοια: Πάλεψε με τον ληστή που κακοποιούσε τη μάνα του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε