Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη:”Πόλεμος” Χρυσής Αυγής και δήμου, για το ολοκαύτωμα της Βιάννου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζονται ανεπιθύμητοι από τους εκπροσώπους του δήμου – Σε υψηλούς τόνους οι απάντηση του συνδέσμου…

Σε πόλεμο ανακοινώσεων έχουν επιδοδεί η δημοτική αρχή της Βιάννου και η Χρυσή Αυγή Κρήτης με φόντο της εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο του Ολοκαυτώματος των μαρτυρικών χωριών της περιοχής.

Μετά το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου της Βιάννου που απερίφραστα χαρακτήρισε ανεπιθύμιτη την παρουσία εκπροσώπων του συνδέσμου στις εκδηλώσεις, σειρά είχε η Χρυσή Αυγή Κρήτης που χαρακτήρισε  ως κατάπτυστη την ανακοίνωση του δήμου Βιάννου κάνοντας λόγο για κινήσεις εντυπωσιασμού από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του δήμου Βιάννου μεταξύ άλλων αναφέρεται: ”Έχουμε την πληροφορία ότι μέλη και στελέχη κόμματος Χρυσή Αυγή, προτίθενται να παρασταθούν στις εκδηλώσεις μνήμης. Τους διαμηνύουμε, για μια ακόμη φορά, ότι είναι ανεπιθύμητοι στον Μαρτυρικό μας τόπο. Η παρουσία τους εδώ, αποτελεί πρόκληση για κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενο άνθρωπο.

Το γεγονός ότι εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για εμάς δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Εμείς τιμούμε τη μνήμη προσφιλών και αγαπημένων προσώπων, που έχασαν τη ζωή τους, με τον πλέον άνανδρο τρόπο από τους Ναζί κατακτητές, και το αίμα τους είναι ακόμα νωπό στον τόπο των εκτελέσεων.Οι ίδιοι αυτοί κατακτητές, αφού λεηλάτησαν τα σπίτια μας, τους έβαλαν φωτιά!

Επαναλαμβάνουμε: είναι ανεπιθύμητος στην Μαρτυρική, αιματοβαμμένη περιοχή μας κάθε φορέας ή πρόσωπο που διακατέχεται από ναζιστικές ιδέες . Ας μην επιχειρήσουν λοιπόν να αμαυρώσουν τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής γιατί σύσσωμος ο λαός του μαρτυρικού μας Δήμου θα σταθεί σθεναρά απέναντί τους.

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής

Πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Βιάννου εξέδωσε απόφαση σχετικά με την φημολογούμενη παρουσία κλιμακίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις εκδηλώσεις της θλιβερής επετείου του ολοκαυτώματος της Βιάννου από τους Ναζί. Με την ανακοίνωση αυτή θέλουμε να πληροφορήσουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είχε στην ατζέντα των εκδηλώσεων της μια τέτοια επίσκεψη και το θέμα δημιουργήθηκε από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους για λόγους εντυπώσεων. Δεν θα σχολιάσουμε την κατάπτυστη ανακοίνωση του Δήμου Βιάννου, θα σταθούμε όμως σε ένα σημείο που λέει:

Η παρουσία τους εδώ, αποτελεί πρόκληση για κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενο άνθρωπο. Το γεγονός ότι εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για εμάς δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Αυτοί είναι οι αριστεροπασόκοι. Αδιόρθωτοι φασίστες που αφού κατέστρεψαν την χώρα μας συνεχίζουν να παριστάνουν τους καουμπόηδες της πολιτικής σκηνής. Γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες πολίτες (σήμερα πολλοί περισσότεροι). Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει ανάγκη να παραστεί στα πανηγυράκια που κάνουν όσοι εισπράττουν συντάξεις αντιστασιακού ενώ κατά την κατοχή ήταν νεογέννητα! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αν θελήσει θα παραστεί στο σημείο σε ανύποπτο χρόνο και θα καταθέσει στεφάνι αθόρυβα προς τιμή όσων έπεσαν για την Πατρίδα και όχι για την μαμά Μόσχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηλεία:Αποκαλύψεις για το σχέδιο της παπαδιάς και του εραστή της, που οδηγούνται στον εισαγγελέα!

Φθιώτιδα: O εφιάλτης του ιερέα ξεκίνησε ακριβώς τα μεσάνυχτα…

Θεσσαλονίκη: Η σπείρα που παγίδεψε 24 ιερείς και έβγαλε 455.000€!

Κιλκίς: Τρομακτική ληστεία για δύο γυναίκες σε βενζινάδικο!

Τρίκαλα: Πώς φαντάζεστε ότι πήγαν τα βιβλία, στα δημοτικά σχολεία;

Αχαϊα:Τους έπιασε στο κρεβάτι και…κάλεσε ενισχύσεις -Άγριο ξύλο σε διαμέρισμα!

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε