Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη:”Τελειώστε το έργο,αλλιώς φέρτε πίσω τα 200εκ.€ που σας δώσαμε”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δραματικό τελεσίγραφο για το φράγμα Αποσελέμη – Εάν δεν τελειώσει τον Ιούνιο πρέπει να επιστρέψουμε 200 εκατομμύρια ευρώ!

«Τα ψέματα τελείωσαν! Ή ολοκληρώνετε άμεσα το φράγμα Αποσελέμη ή το έργο απεντάσσεται και μας επιστρέφετε τα λεφτά πίσω»! Το τελεσίγραφο της επιτροπής παρακολούθησης του Ταμείου Συνοχής , σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δημοσιεύει η τοπική εφημερίδα ”ΠΑΤΡΙΣ” ,δόθηκε σε ειδική σύσκεψη που οργανώθηκε για το έργο με αποδεκτες τα αρμόδια υπουργεία και την ειδική υπηρεσία Ύδρευσης Ηρακλειου-Αγίου Νικόλαου με την ελληνική πλευρά πλέον να αντιλαμβάνεται ότι ‘κανένας πλέον δεν παίζει’…

Εάν συμβεί το μοιραίο κανένας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πόσα χρήματα θα κληθεί να επιστρέψει η Ελλάδα. Το σίγουρο είναι ότι το έργο που ξεκίνησε με προϋπολογισμό 114 εκατομμύρια ευρώ έχει ήδη ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια. Σύμφωνα με το cretalive.gr, μόνο η τελευταία εργολαβία είναι 68!

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι για πρώτη φορά οι Κοινοτικοί που καλεσαν τους δικούς μας στο υπουργείο Οικονομίας ξεκαθάρισαν ότι δεν θα δεχτούν καμία περαιτέρω καθυστέρηση και τόνισαν με ισχυρή δόση ειρωνείας πως δεν είναι δυνατόν να… έχει κλείσει το Ταμείο Συνοχής από το 2006 και να περιμένουν το φράγμα Αποσελέμη να γεμίσει νερό!

‘‘Εάν δεν γίνει η έμφραξη του φράγματος μεσα στον Ιούνιο ξεχάστε το Ταμείο Συνοχής. Θα θεωρήσουμε ότι έργο δεν υπάρχει και θα ζητηθούν όλες οι δαπάνες που θεωρούνται επιλέξιμες να επιστραφούν στην Κοινότητα’’ τονισαν τα μελη της επιτροπής παρακολούθησης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αχαϊα:Εφιάλτης στο δρόμο για το σπίτι-”Με έκαναν μαύρο στο ξύλο”!

Πάτρα:Συνεχίζεται ο ”πόλεμος”-Βίντεο από τις μάχες σώμα με σώμα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε