Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη:”Toν κλειδώσαμε σε ένα δωμάτιο και τον βιάζαμε”!

Ένας από τους δράστες επιβεβαίωσε ενώπιον του δικαστηρίου, τους ισχυρισμούς του 13χρονου παιδιού…

Την ετυμηγορία του δικαστηρίου περιμένει ο Πακιστανός που κάθισε νωρίτερα στο εδώλιο κατηγορούμενος για το βιασμό και τη ληστεία σε βάρος 13χρονου, με τον οποίο (καθώς και με άλλα άτομα, επίσης) συγκατοικούσαν στο Τυμπάκι.

Ο Πακιστανός βρέθηκε ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου, κατηγορούμενος για ληστεία, βιασμό, αποπλάνηση ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη, παράνομη παρακράτηση, απλή σωματική βλάβη και παράνομη είσοδο στη χώρα. Ο άνδρας, στις 6 Απριλίου 2011, κατηγορείται ότι επιτέθηκε στο 13χρονο ομοεθνή του. (διαβάστε τη σχετική είδηση)

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το 13χρονο, τότε, αγόρι στην αστυνομία, όταν κατάφερε να ξεφύγει, ο άνδρας χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο και την κοιλιά, ενώ του έκλεψε από το παντελόνι 217 ευρώ. Το επόμενο μεσημέρι κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού, εγκλωβίζοντας το παιδί μέσα. Αμέσως μετά το χτύπησε με ένα ξύλο σε όλο του το σώμα, ενώ αφού έκαμψε τις αντιστάσεις του, και παρά το ότι ο μικρός φώναζε και του ζητούσε να σταματήσει, εκείνος τον βίασε.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο Πακιστανός ομολόγησε ότι προέβη σε σεξουαλικές πράξεις σε βάρος του ανήλικου, ενώ προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις του, λέγοντας ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 13χρονος ερχόταν σε ερωτική επαφή με άτομα από το σπίτι. Ο κατηγορούμενος, πάντως, αρνείται τη ληστεία.

Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ενώ το δικαστήριο έχει αποσυρθεί για να αποφασίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ηράκλειο:Μαρτύριο ανήλικης στα χέρια 2 τσιγγάνων-”Με κλείδωσαν και με βίασαν”!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε