Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Από ποια ελληνικά νησιά θα περάσει η κρουαζιέρα των οργίων

ΦΩΤΟ από parianostypos
ΦΩΤΟ από parianostypos

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να περάσει από ελληνικά νησιά, το κρουαζιερόπλοιο του ερωτικού πάθους και του αχαλίνωτου σεξ, το οποίο θα μεταφέρει 700 swingers από ολόκληρο τον κόσμο και υπόσχεται “Πάθος στα ελληνικά νησιά”!

Η Πάρος, θα είναι ένας από τους σταθμούς της κρουαζιέρας του έρωτα, όπως επίσης η Μύκονος, η Ρόδος, η Σαντορίνη και τα Χανιά. Η κρουαζιέρα θα διαρκέσει οκτώ “φλογερές” ημέρες και νύχτες! Ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων, “καυτές” νύχτες και μέρες ασύστολου έρωτα και ερωτικών παιχνιδιών, διονυσιακά όργια και shows, ζωντανό σεξ με πλούσιο θέαμα, kinky shows και pole dancing σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου εστίαση και άνετη διαμονή στο κρουαζιερόπλοιο της “ερωτικής χαράς” περιλαμβάνει το πρόγραμμα της πολυτελούς κρουαζιέρας που στοιχίζει 2.349 δολάρια το άτομο.

Τα εισιτήρια για την κρουαζιέρα των οργίων, εξαντλήθηκαν ήδη εδώ και μήνες σύμφωνα με την ολλανδική ιστοσελίδα διοργάνωσής της η οποία, πριν την αναχώρηση του πλοίου, ετοιμάζει πάρτι για μια πρώτη την γνωριμία των swingers πριν το κυρίως… “μενού” του εν πλω σεξουαλικού “γεύματος”!

Πηγή: parianostypos

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε