Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Τριπόλεως - Πύργου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Τριπόλεως - Πύργου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.11.2010 | 14:01
Πρώτη δημοσίευση: 20.11.2010 | 13:54

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στις 23, 24 και 25 του μήνα, στο τμήμα της Εθνικής οδού Τριπόλεως - Λεβιδίου - Λαγκαδίων.

Λόγω εκτέλεσης ερευνητικών γεωτρητικών εργασιών στην είσοδο Λαγκαδίων, για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων και την αποτροπή τυχόν ατυχημάτων θα γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας από το 33ο έως το 79ο χιλιόμετρο.

Για το χρονικό αυτό διάστημα, η κυκλοφορία των πάσης φύσεως οχημάτων, που κατευθύνονται από την Τρίπολη προς τον Πύργο και αντίστροφα, μέσω Λαγκαδίων, θα πραγματοποιείται ως εξής:

α. Στο 33ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Τρίπολης - Πύργου θα εκτρέπεται η πορεία τους, θα εισέρχονται στην Ε.Ο Τρίπολης - Πάτρας και μέσω αυτής θα εισέρχονται στον Νομό Αχαΐας, θα κινούνται μέχρι την διασταύρωση Δάφνης - Καλαβρύτων και από εκεί θα ακολουθούν την διαδρομή Δάφνη - Πουρναριά - παράλληλα λίμνης Λάδωνα - φράγμα Λάδωνα - Τρόπαια - Σταυροδρόμι και αντίστροφα

ή

β. Μετά το 56ο χιλιόμετρο, θα εκτρέπεται η πορεία τους και θα κινούνται μέσω Δημητσάνας - Ζάτουνας - Παλούμπας - Λουτρών Ηραίας - Κοκλαμά και αντίστροφα.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο