Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Τρίπολης-Καλαμάτας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Διαβάστε τι αλλάζει από την Πρωτοχρονιά…

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη από την χιλιομετρική θέση 142,00 έως τον ανισόπεδο κόμβο Παραδεισίων θα εφαρμοστούν για λόγους τακτικής αλλά και έκτακτης συντήρησης από 01-01-2011 έως και 31-12-2011.

Οι ρυθμίσεις αφορούν, τον τοπικό αποκλεισμό της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) καθ’ όλο το μήκος του αυτοκινητοδρόμου και των κλάδων των ανισόπεδων κόμβων και καθ’ όλο το 24ωρο. Τον εναλλάξ τοπικό αποκλεισμό μιας λωρίδας (είτε της αριστερής μόνο είτε της δεξιάς μόνο) κυκλοφορίας σε συνδυασμό με την Λ.Ε.Α. καθ’ όλο το μήκος του αυτοκινητοδρόμου και των κλάδων των ανισόπεδων κόμβων ως ακολούθως:

Για το ρεύμα προς Καλαμάτα, την τυπική περίοδο καθ’ όλο το 24ωρο με εξαίρεση την Παρασκευή από τις 16:00 και έως τις 23:00, ενώ για την περίοδο των εορτών, οι εργασίες θα εκτελούνται καθ’ όλο το 24ωρο, με εξαίρεση τις ημέρες και ώρες εξόδου.

Για το ρεύμα προς Αθήνα την τυπική περίοδο καθ’ όλο το 24ωρο με εξαίρεση την Κυριακή από τις 12:00 έως τις 23:00, ενώ για την περίοδο των εορτών, οι εργασίες θα εκτελούνται καθ’ όλο το 24ωρο, με εξαίρεση τις ημέρες και ώρες επιστροφής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε