Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Λακωνία: Κακοποίησαν ζευγάρι ηλικιωμένων – Οι κάτοικοι παίρνουν τα όπλα!

Λακωνία: Κακοποίησαν ζευγάρι ηλικιωμένων – Οι κάτοικοι παίρνουν τα όπλα!

Ο κύβος ερρίφθη. Οι κάτοικοι ξεκινούν ένοπλες περιπολίες, μετά τον εφιάλτη που έζησαν δύο γέροντες, στα χέρια των ληστών…

Η τοπική κοινωνία είναι τρομοκρατημένη αλλά και αγανακτισμένη. Τα περίπολα ένοπλων πολιτών αυξάνονται και το αίτημα για αύξηση της αστυνομικής παρουσίας είναι πλέον επιτακτικό. Αφορμή, τα όσα έγιναν τα ξημερώματα, στον οικισμό Ριβιώτισσας Σπάρτης.

Η ώρα είναι περίπου 01:40 τη νύχτα και τα γειτονικά σπίτια ξυπνούν από τις φωνές της 70χρονης που έχει βγει από το σπίτι και καλεί σε βοήθεια. Οι γείτονες έντρομοι βλέπουν την άτυχη τραυματισμένη από μαχαίρι στο γοφό και στη λεκάνη. Γρήγορα αντιλαμβάνονται ότι είναι κτυπημένος, στο σπίτι και ο κατάκοιτος 85χρονος, άνδρας της.

Καλούν την Αστυνομία και το 166. Όπως φαίνεται, λίγο νωρίτερα 4-5 άγνωστοι φορώντας κουκούλες μπήκαν στο σπίτι και άσκησαν πρωτοφανή βία στο αδύναμο ζεύγος των γερόντων με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα. Στην προκλητική και βάναυση επίθεση ο γέροντας πέφτει βίαια και κτυπά ενώ οι δράστες μαχαιρώνουν τη γερόντισσα.

Οι γείτονες δεν άκουσαν το παραμικρό παρά μόνο όταν οι δράστες απομακρύνθηκαν και η γερόντισσα έσπευσε να ζητήσει βοήθεια σε έξαλλη κατάσταση. Οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται γύρω από κακοποιούς που ενεργούν με αυτήν την μέθοδο, την κάλυψη και την σκληρότητα.

Σύμφωνα με το notospress.gr, οι δύο γέροντες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Σπάρτης. Ο 85χρονος στην Ορθοπαιδική με συντριπτικό κάταγμα λεκάνης (κι ενώ είναι ήδη εγχειρισμένος στην σπονδυλική στήλη) και η 70χρονη στην Χειρουργική με μαχαιρίες και άλλες κακώσεις.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε