Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Λαμία: Αγέλη αδέσποτων σκύλων κατασπάραξε πρόβατα

ΦΩΤΟ από το LamiaReport
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Σοκαριστικές εικόνες και κραυγή απόγνωσης από τους κτηνοτρόφους της περιοχής

Συνέβη τα ξημερώματα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευή στη Λαμία. Η εικόνα που αντίκρισε το ζευγάρι των κτηνοτρόφων όταν έφτασε νωρίς το πρωί στην στάνη ήταν τρομακτική.

Γύρω από την στάνη περίπου 50 αδέσποτα σκυλιά να πολιορκούν τα πρόβατα. Κάποια από αυτά είχαν ήδη μπει μέσα και είχαν επιτεθεί στα ζωντανά.
“Εδώ έγινε σφαγή. Αν δεν ερχόμασταν θα τα είχαν κατασπαράξει όλα…Κινδυνεύουμε ακόμα και εμείς….”

Εκεί κοντά είναι ο σκουπιδότοπος της Λαμίας και τα σκυλιά μαζεύονται για να τρέφονται από τα σκουπίδια.
Όπως καταγγέλλουν στο LamiaReport οι κτηνοτρόφοι τα σκυλιά έχουν κάνει αγέλες και πολλές φορές έχουν επιτεθεί σε πρόβατα που βοσκούσαν, αλλά πρώτη φορά μπήκαν μέσα σε στάνη.

“Θέλω να έρθει εδώ ο δήμαρχος και να αντικρίσει αυτό το θέαμα. Τον έχουμε ενημερώσει πολλές φορές για το πρόβλημα με τα αδέσποτα στον σκουπιδότοπο και δεν ενδιαφέρθηκε. Ορίστε τώρα το αποτέλεσμα….”, είπε αγανακτισμένη η κτηνοτρόφος στη κάμερα του LamiaReport.

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα στη Λαμία είναι πάρα πολύ σοβαρό. Ο δήμος έχει φτιάξει κυνοκομείο το οποίο όμως ποτέ δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε.
Αυτή τη στιγμή “φιλοξενεί” παράνομα περισσότερα από 100 αδέσποτα ενώ ταυτόχρονα τόσο η πόλη όσο και η ευρύτερη περιοχή είναι γεμάτη αδέσποτα σκυλιά και η δημοτική αρχή δείχνει ανίκανη να το αντιμετωπίσει.

Διαβάστε ακόμα:

Ένταση μεταξύ αγροτών και ΜΑΤ στη Φθιώτιδα – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε