Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Λαμία: Άγριο ξύλο σε σχολική εκδρομή – Οργή, φόβος και τραυματίες!

Λαμία: Άγριο ξύλο σε σχολική εκδρομή – Οργή, φόβος και τραυματίες!

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η σχολική βια στην πόλη – Στο νοσοκομείο τραυματισμένος μαθητής Γυμνασίου – ”Αν δεν γίνει κάτι θα θρηνήσουμε θύματα” λένε οι γονείς…

Άγριο ξύλο έπεσε χθες (04-10-2011) σε σχολική εκδρομή στη Λαμία. Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά του 1ου και 4ου Γυμνασίου πήγαν εκδρομή στο γήπεδο. Μαθητές του 4ου Γυμνασίου, γνωστοί στη σχολική κοινότητα και όχι μόνο για την παραβατική τους συμπεριφορά, με προκλητικό τρόπο επιτέθηκαν σε μαθητές του 1ου Γυμνασίου.

Ο άγριος καβγάς έγινε σε δύο φάσεις και όπως περιέγραψε γονιός στο lamiareport.gr, 15-20 μαθητές με επικεφαλής έναν Βούλγαρο, έναν Αλβανό και έναν Έλληνα χτύπησαν μια παρέα 5 παιδιών από το 1ο γυμνάσιο, που καθόντουσαν στις κερκίδες, ενώ λίγο πριν η ίδια συμμορία είχε χτυπήσει και άλλο παιδί.

Η αγριότητα της επίθεσης ήταν τέτοια που μαθητής, που μπήκε ανάμεσα για να τους ξεχωρίσει, δέχθηκε κλωτσιές, μπουνιές και του χτυπούσαν το κεφάλι στα καθίσματα της κερκίδας, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Ο Σύλλογος γονέων επισκέφθηκε σήμερα και τους δυο γυμνασιάρχες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς θα πάνε και στον Εισαγγελέα για να καταθέσουν μηνύσεις.

Πάρα πολλοί γονείς εξέφραζαν την αγανάκτησή τους και την αγωνία τους για την επόμενη μέρα. ”Απειλούν τα παιδιά μας μέσα από το facebook γράφοντας ότι θα τα περιμένουν να τα δείρουν έξω από το σχολείο, ή στην πλατεία έξω από το φροντιστήριο. Για πρώτη φορά ο γιος μου, μου ζήτησε σε αυτή την ηλικία να τον πηγαίνουμε και να τον παίρνουμε από το σχολείο. Έχουν τρομοκρατήσει τα παιδιά και κανείς δεν κάνει τίποτα”.

Μητέρα μαθητή είπε στο lamiareport.gr: ”Αν δε γίνει κάτι άμεσα θα έχουμε “Αλεξ” και στη Λαμία. Μην σας ακούγεται σαν υπερβολή, είμαστε πολύ κοντά σε αυτό”.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ίδια αυτά παιδιά της συμμορίας τρομοκρατούν, χτυπούν και ληστεύουν συνομήλικα ή μικρότερα παιδιά στην πλατεία Διάκου…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε