Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Λαμία: Ανάστατοι οι κάτοικοι με τις κλοπές αυτοκινήτων

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Επαγγελματίες κλέφτες με αδυναμία στα Nissan Navara, τα Toyota Hilux και στα Volkswagen Taro, έχουν… ρημάξει τα αυτοκίνητα στη Λαμία.

Σε πολλά βίντεο που έχει στη διάθεση της η αστυνομία, οι δράστες φαίνονται καθαρά, καθώς επίσης και η γυναίκα με τατουάζ στην πλάτη που χρησιμοποιούν για κάλυψη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamia Report ο ένας από αυτούς μάλιστα δίνει “παρών” κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής, αφού έχει και στο παρελθόν κατηγορηθεί και καταδικαστεί για κλοπές αυτοκινήτων.

Ένα από τα θύματα είναι επαγγελματίας από τη Λαμία. Τον Ιούνιο του έκλεψαν ένα ολοκαίνουργιο Nissan Navara το οποίο δεν το ξαναείδε ποτέ.

Τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας οι ίδιοι κλέφτες προσπάθησαν να του κλέψουν ένα Volkswagen Taro. Το αυτοκίνητο δεν έπαιρνε μπρος και το έσπρωχναν, αλλά και πάλι δεν τα κατάφεραν.

Στο τέλος το παράτησαν στη μέση κεντρικού δρόμου κλείνοντας την κυκλοφορία. Η τροχαία νόμισε ότι το εγκατέλειψε μεθυσμένος οδηγός και του έκοψε κλήση. Αργότερα όμως βρήκαν τον οδηγό στο σπίτι ο οποίος όταν άκουσε τι έγινε δεν πίστευε στη τύχη του.

Το ίδιο βράδυ οι επαγγελματίες κλέφτες έκλεψαν άλλο αυτοκίνητο από την οδό Κύπρου, ένα επαγγελματικό Toyota Hilux.

ΠΗΓΗ: LAMIA REPORT

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε