Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Λαμία: Διαρροή προπανίου σε εγκαταστάσεις επιχείρησης – Αποκλείστηκε η περιοχή (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Διαρροή προπανίου στις εγκαταστάσεις επιχείρησης κεραμοποιΐας – Η κίνηση του ιδιοκτήτη δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τα πράγματα…

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στη νότια πλευρά της πόλης, στις εγκαταστάσεις επιχείρησης κεραμοποιΐας, που δεν είναι πλέον σε λειτουργία, υπήρξε διαρροή προπανίου και η Πυροσβεστική σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ έχουν αποκλείσει τη γύρω περιοχή λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις εγκαταστάσεις της κεραμοποιΐας υπάρχουν τρεις δεξαμενές προπανίου. Σε κάποιο σημείο, άγνωστο πως, υπήρξε διαρροή με φωτιά από παλιό σωλήνα, μέσα στο έδαφος. Αρχικά, ο ιδιοκτήτης έριξε μπάζα στο σημείο για να σταματήσει τη διαρροή, ωστόσο με τον τρόπο αυτό δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τα πράγματα και αυτή την ώρα οι πυροσβέστες κοιτάζουν πως θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο και δεν επιτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή της έκθεσης από το εκκλησάκι του Αγίου Τρύφωνα προς τον παράδρομο της εθνικής και αντιστρόφως.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε