Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Λαμία: Εννέα προφυλακίστηκαν για το κύκλωμα ναρκωτικών

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σήμερα ανέβηκαν τα σκαλιά των δικαστηρίων της Λαμίας, για να απολογηθούν ενώπιον της Ανακρίτριας και του Εισαγγελέα, οι οκτώ από τους κατηγορούμενους για το κύκλωμα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με LamiaReport, οι πέντε από τους οκτώ πήραν το δρόμο για τις φυλακές, ενώ οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους (χρηματικό πρόστιμο και παρουσία στο Α.Τ.). Μεταξύ αυτών που προφυλακίστηκαν σήμερα είναι και ο 23χρονος, που φέρεται ως ο αρχηγός του κυκλώματος, ενώ μεταξύ των τριών που αφέθηκαν ελεύθεροι είναι και ο ανήλικος αδελφός του 23χρονου.

Τα μέλη του πολυμελούς κυκλώματος ναρκωτικών που δρούσε στη Λαμία, αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και κατά περίπτωση, για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.

Συνολικά για την υπόθεση αυτή, από τους 15 συλληφθέντες, οι 9 προφυλακίστηκαν, οι 4 αφέθηκαν ελεύθεροι, ένας απολογείται την Τετάρτη (ο 45χρονος Αλβανός προμηθευτής) και ένας παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο (ο 58χρονος που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει).

Πηγή: LamiaReport

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε