Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Λαμία: Φοβερό τροχαίο με αυτοκίνητο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας [pics]

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 09:00 το πρωί στο δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου, στο ύψος του Αμουρίου. Το μεγάλο λάθος οδηγού, έφερε τις εικόνες που θα δείτε…

Σύμφωνα πληροφορίες, ο 53χρονος αλλοδαπός οδηγός του παλιού μαύρου Golf, ο οποίος κινούταν από Λαμία προς Καρπενήσι, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε διαδοχικά με ένα λευκό Opel και ένα γκρι τζιπ, τα οποία κατέληξαν στα χωράφια. «Το λευκό opel μετά τη σύγκρουση έκανε τουλάχιστον δυο τούμπες και βρέθηκε 30 μέτρα μακριά από το δρόμο στα χωράφια. Ο οδηγός του τζιπ έκανε ότι μπορούσε για να αποφύγει την τρελή πορεία του Golf αλλά τελικά τον χτύπησε και αυτόν και τον πέταξε έξω. Το Golf έκανε δυο σβουρες και έμεινε μέσα στο δρόμο. Από καθαρή τύχη δεν έχουμε θύματα. Τραυματίστηκε μόνο ο οδηγός του μαύρου Golf, που εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο», είπε διερχόμενος οδηγός.

Στον τόπο του τροχαίου έφτασε πολύ γρήγορα ο γιατρός Νίκος Αγγελής ο οποίος βρισκόταν στο Λειανοκλάδι και ενημερωθηκε από διερχόμενο οδηγό. « Αμέσως μόλις ενημερώθηκα έτρεξα στο σημείο. Οι δυο άλλοι οδηγοί ευτυχώς ήταν καλά στην υγείας τους. Ο οδηγός του Golf είχε εγκλωβιστεί στη θέση του συνοδηγού. Διαπίστωσα ότι είχε κάταγμα στο μηρό, ενώ είχε και κάποια ελαφρά διάσειση από χτύπημα στο κεφάλι. Του πρόσφερα τις πρώτες βοήθειες και τον απεγκλωβίσαμε μαζί με τους πυροσβέστες και τους εκαβίτες, ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του».

Η κυκλοφορία για αρκετή ώρα γινόταν με δυσκολία και με τη βοήθεια της Τροχαίας, μεχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα που είχαν εμπλακεί στο τροχαίο. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Υπάτης.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε