Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Λαμία: Η σύλληψη του… άφραγκου ληστή που σόκαρε αβοήθητη υπάλληλο!

ΦΩΤΟ από evianews.com
ΦΩΤΟ από evianews.com

Ο ληστής αιφνιδίασε την υπάλληλο του βενζινάδικου της Λαμίας, την σόκαρε, αλλά λίγο αργότερα τα πράγματα πήραν δυσάρεστη τροπή για εκείνον…

Έκανε ληστεία στις 22.00 το βράδυ, σε ένα βενζινάδικο στη Λαμία, αλλά τρεις ώρες αργότερα όταν τον έπιασαν, είχε τις τσέπες του άδειες. Πρόκειται για έναν Λαμιώτη που χθες το βράδυ (25-03-2013) πήγε με το περίστροφο του και πήρε από τον υπάλληλο 2.500 ευρώ.

Ο 49χρονος φορώντας μπλε φόρμες, κόκκινο κράνος και γυαλιά, μπήκε μέσα ξαφνικά. Στα χέρια του κρατούσε μια τσάντα από σούπερ μάρκετ, μέσα από την οποία έβγαλε ένα πιστόλι το οποίο έβαλε στο κεφάλι της σοκαρισμένης γυναίκας και ζήτησε τα χρήματα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, αρχικά η υπάλληλος του έδωσε 250 ευρώ που είχε στο ταμείο. Ο ληστής αγριεμένος φώναξε  ”Και τα άλλα, και τα άλλα”! Η υπάλληλος τρομοκρατημένη του έδωσε και τις υπόλοιπες εισπράξεις, περίπου 2.400 ευρώ.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν έρευνες και μέσα σε τρεις ώρες, οδηγήθηκαν στα ίχνη του. Μάλιστα ο ίδιος ομολόγησε για την ληστεία αλλά όταν του είπαν για τα λεφτά… κουβέντα. Μέχρι και αυτή την ώρα δεν τους έχει δώσει τα χρήματα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πύργος: Το τρένο… το ‘σκασε – Ιστορία για γέλια και για κλάματα!

Ηράκλειο: Για ποιο λόγο λέτε ότι δεν έκανε παρέλαση ένα δημοτικό σχολείο;

Χαλκίδα: Ο πρωταγωνιστής της παρέλασης ήταν… τετράποδος – Φωτό και βίντεο!

Πελοπόννησος: Εκοιμήθη ο μητροπολίτης Αργολίδος Ιακώβος – ”Λύγισε” σε ΜΕΘ!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε