Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Λαμία: Ιατροδικαστής τους κλείδωσε μέσα στο νεκροθάλαμο

Λαμία: Ιατροδικαστής τους κλείδωσε μέσα στο νεκροθάλαμο

Απίστευτη καταγγελία από ιδοκτήτη γραφείου τελετών. Ανάλογο περιστατικό έχει συμβεί και παλαιότερα με την ίδια ιατροδικαστή.

“Ήρθε η αστυνομία και μας συνέλαβε χωρίς να ξέρουμε το γιατί”, κατήγγειλε στο LamiaReport ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών. Ανάλογο περιστατικό, σύμφωνα πάντα μετον ίδιο είχε γίνει παραμονές Χριστουγέννων, όπου και τότε η Ιατροδικαστής κ. Ακριβούση, είχε κλειδώσει άτομα από άλλο γραφείο, πάλι μέσα στον νεκροθάλαμο.

Ο ίδιος εξηγεί στο LamiaReport  ότι χθες (2/3/2011) στις 12.30 το μεσημέρι πήγαν στο νοσοκομείο για να παραλάβουν ένα νεκρό. Πάρκαραν το επαγγελματικό αυτοκίνητο στο χώρο του νεκροτομείου για μερικά λεπτά, μέχρι να κατεβάσουν τα απαραίτητα για την προετοιμασία του νεκρού.

Τότε, η ιατροδικαστής πετάχτηκε από το γραφείο της έξαλλη λέγοντας πως την ενοχλεί το αυτοκίνητό και της “κόβει τη θέα του γραφείου της”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του γραφείου, ενώ τους ζήτησε να το απομακρύνουν από το χώρο.

Της εξήγησαν ευγενικά πως βρίσκονται στο χώρο για επαγγελματικούς λόγους και πως σε λίγα λεπτά θα έφευγαν αλλά φαίνεται πως η κ. Ακριβούση δεν πείστηκε κι έδωσε εντολή να τους κλειδώσουν εντός του νεκροθαλάμου.

Παρεμπόδισε την παραλαβή του νεκρού, ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία ήρθε και τους συνέλαβε και τους οδήγησε στο Α.Τ Λαμίας. Εκεί, ζήτησαν από τον αξιωματικό υπηρεσίας να προσέλθει και η κυρία Ακριβούση για να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις. Η ίδια ωστόσο ζήτησε στον αξιωματικό υπηρεσίας να μεταβεί αυτοκίνητο υπηρεσιακό για να δώσει κατάθεση στο χώρο της ιατροδικαστικής.

“Αισθανόμαστε πολίτες β΄κατηγορίας, που πήγαμε να κάνουμε τη δουλειά μας και μας έσυραν στο αστυνομικό τμήμα άνευ λόγου και αιτίας. Εντός δε των προσεχών ημερών θα καταθέσουμε μήνυση εναντίον της κ. ιατροδικαστή”, υποστηρίζει στην καταγγελία του ο ιδοκτήτης του γραφείου τελετών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε