Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Λαμία: Νέα σύλληψη για το κύκλωμα ναρκωτικών – Λιποθυμίες έξω από το γραφεία της ανακρίτριας!

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Ένα ακόμη άτομο συνέλαβε η Ασφάλεια Λαμίας, που ήταν ένας από τους προμηθευτές του κυκλώματος. Πρόκειται για έναν 45χρονο Αλβανό…

που έπιασαν χθες βράδυ την ώρα που πήγε να περάσει τα σύνορα για Αλβανία στην Κρυσταλλοπηγή. Το μεσημέρι της Παρασκευής οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης οι 6 από τους 15 συνολικά συλληφθέντες, που κατηγορούνται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση. Κάποιοι από τους κατηγορούμενους, που είναι άτομα εξαρτημένα, κατέρρευσαν περιμένοντας έξω από το γραφείο της Ανακρίτριας και του Εισαγγελέα, με αποτέλεσμα να διακομιστούν στο νοσοκομείο Λαμίας. Η απολογία και η όλη διαδικασία κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.

Από τους 6 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν την Παρασκευή, οι 3 προφυλακίστηκαν (δυο άνδρες και μια γυναίκα) με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα, ο ένας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και οι δυο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν εντός της ημέρας. Τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος, μεταξύ των οποίων είναι και ο 23χρονος αρχηγός, παραμένουν στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Λαμίας και θα απολογηθούν τη Δευτέρα.

Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, ένας από τους συλληφθέντες, ο 58χρονος που είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από τον 2ο όροφο του κτιρίου της αστυνομίας.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε