Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Λαμία: Ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας είχε μεταφέρει τα λεφτά του αλλού!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αυτό είπε ο ίδιος χθες βράδυ, σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό!

Σύμφωνα με το LamiaStar, τη βόμβα μεγατόνων που έσκασε χθες στην τοπική κοινωνία, με το λουκέτο στην συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, διαδέχτηκαν αποκαλύψεις που αποδεικνύουν ότι πολλοί γνώριζαν τις εξελίξεις χωρίς να πάρουν μέτρα υπέρ των συνεταίρων.

Ο πρόεδρος της τράπεζας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το βράδυ της μοιραίας για το ίδρυμα Δευτέρας, ομολόγησε ότι είχε μεταφέρει τις οικονομίες του σε άλλες τράπεζες γιατί κινδύνευαν.

“Εγώ μέχρι πριν 6 μήνες είχα όλα μου τα χρήματα στη Συνεταιριστική Τράπεζα. Αυτή τη στιγμή έχω κάποια χρήματα, λίγα, στη Συνεταιριστική τράπεζα. Διότι ο εσωτερικός έλεγχος της τράπεζας, μου έδειξε κάποιο έγγραφο όπου τα χρήματα του προέδρου, του γενικού διευθυντή, του εσωτερικού ελέγχου και κάποιων διευθυντικών στελεχών της τράπεζας, δε διασφαλίζονται σε μια κακιά ώρα. Κι όπως καταλαβαίνετε, τα χρήματα του καθενός είναι κόποι μιας ζωής και οφείλουμε να τα διασφαλίζουμε” είπε.

Αίσθηση προκάλεσε και ο περιφερειάρχης Στερεάς που κατηγορείται ότι αποσύροντας 6 εκατομμύρια ευρώ από την ΣΤΛ, συνετέλεσε στο κλείσιμό της.
Στο δελτίο δήλωσε δικαιωμένος που είχε επιλέξει άλλη τράπεζα για τα αποθεματικά της περιφέρειας…

Διαβάστε ακόμα:
Ανακλήθηκε η άδεια τριών τραπεζών – Ένταση σε Λαμία και Πάτρα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε