Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Λαμία: O ληστής προσπάθησε να τη βιάσει… Φωτό και Video

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Ο 30χρονος Βούλγαρος δεν πήγε μόνο για να αρπάξει τα κοσμήματα στη χθεσινή ληστεία, που έγινε στο κέντρο της Λαμίας..

Ο δράστης που τραυμάτισε τη νεαρή μέσα σε κοσμηματοπωλείο στη συνέχεια βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή του μανιασμένου πλήθους

Όλα έγιναν λίγα λεπτά μετά τις 14.00 χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Λαμίας στη συμβολή των οδών Σατωβριάνδου και Πατρόκλου.

Ο ληστής, ένας 30χρονος Βούλγαρος, μπήκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο και απειλώντας με κατσαβίδι και μαχαίρι την 27χρονη κόρη των ιδιοκτητών, προσπάθησε να τη ληστέψει. Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί…

Σύμφωνα με τα όσα είπε η 27χρονη στους αστυνομικούς, ο ληστής προσπάθησε να την κατεβάσει από την εσωτερική σκάλα στο υπόγειο για να τη βιάσει. Εκείνη αρπάχτηκε από την κολόνα και αντιστάθηκε.

Ο επίδοξος βιαστής την τραυμάτισε στο χέρι με το κατσαβίδι, ενώ της χτυπούσε με δύναμη το κεφάλι στη σιδερένια κολόνα που έχει η σκάλα. Η κοπέλα με όση δύναμη είχε φώναζε βοήθεια και έτσι ο δράστης εγκατέλειψε την προσπάθεια και έφυγε τρέχοντας, για να συλληφθεί από τους πολίτες, που τον κυνήγησαν λίγο πιο πέρα.

Όπως είπε η ίδια στο lamiareport.gr… ”Μου είχε αρπάξει το κεφάλι και το χτυπούσε στο σίδερο της σκάλας. Με έχει χτυπήσει σε όλο μου το σώμα με κλωτσιές και μπουνιές. Πήγε να με καρφώσει και έβαλα το χέρι μου μπροστά”.

Η 27χρονη μεταφέρεται σε ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες

Ένας γείτονας καταστηματάρχης άκουσε την κοπέλα να φωνάζει βοήθεια και είδε τον ληστή να βγαίνει τρέχοντας. Προσπάθησε να τον σταματήσει, όμως δεν τα κατάφερε. Τον κυνήγησε και του πέταξε ένα άδειο τελάρο που βρήκε μπροστά του, αλλά και πάλι δεν τον σταμάτησε. Λίγα μέτρα πιο κάτω είδε κάποιο γνωστό του και του φώναξε να τον πιάσει.

”Όρμησα πάνω του και τον έπιασα. Πέσαμε και οι δυο στο πεζοδρόμιο, ευτυχώς δεν σπάσαμε τη τζαμαρία από το κατάστημα, γιατί χτυπήσαμε πάνω της με δύναμη. Αμέσως μετά ήρθαν και άλλοι δυο γείτονες και τον οδηγήσαμε στο κοσμηματοπωλείο. Ενημερώσαμε την αστυνομία και μέχρι να έρθει τον φυλάγαμε εμείς απέξω και αυτός μέσα. Είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος και απειλούσαν να τον λιντσάρουν. Ο ληστής φοβήθηκε και κλειδώθηκε μέσα στο μαγαζί. Είχε το θράσος να μας παρακαλάει να τον αφήσουμε να φύγει, λέγοντας ότι είναι Βούλγαρος και ότι έχει 6 παιδιά που πεινάνε” είπε ο πολίτης που τον έπιασε.
Εξαγριωμένοι πολίτες έξω από το σημείο που κρατείται ο δράστης

Η αστυνομία φτάνει στο σημείο για να παραλάβει τον ληστή...

Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ και της Ασφάλειας. Την ώρα που τον μετέφεραν στο περιπολικό, οι  πολίτες τον έβριζαν και απειλούσαν να τον χτυπήσουν.
Ο ληστής μεταφέρεται σε περιπολικό και οι συγκεντρωμένοι ξεσπούν...

Σύμφωνα με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, ο δράστης είχε και συνεργό, που κρατούσε ”τσίλιες” και πρόλαβε να διαφύγει, όταν είδε τα σκούρα. Δείτε το βίντεο με τα όσα έγιναν από το lamiareport.gr…

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως προέκυψε από την προανάκριση ο ληστής-επίδοξος βιαστής, λίγη ώρα πριν είχε διαρρήξει άλλα δυο σπίτια στη Λαμία, απ΄ όπου έκλεψε μια κάμερα, κινητά, κοσμήματα και ό,τι άλλο βρήκε.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να δουν και αν εμπλέκεται σε άλλες ληστείες και διαρρήξεις ενώ αναζητούν επίσης τον συνεργό του.

Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι μένει στη Αθήνα και ότι ήρθε με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ στη Λαμία, να κλέψει και να ξαναφύγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ρέθυμνο:Φρικιαστική δολοφονία ηλικιωμένης -Τη φίμωσαν και την έδεσαν με ρούχα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε