Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Μερικά Σύννεφα 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Λαμία: "Παππού θα σε κάνω να ξανανιώσεις!"

Λαμία: `Παππού θα σε κάνω να ξανανιώσεις!`
ΦΩΤΟ από το LamiaReport
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 25.05.2012 | 18:35
Πρώτη δημοσίευση: 25.05.2012 | 18:15

Ηλικιωμένος και αλλοδαπή κυρία, ξεσήκωσαν την πλατεία Πάρκου στη Λαμία καθώς εκείνη, αντί να τον στείλει στον "έβδομο ουρανό" με τις "υπηρεσίες" της, του πήρε τα λεφτά και... έκανε την "Κινέζα".

Όπως διαβάζουμε στο LamiaReport, το περιστατικό έγινε χθες αργά το μεσημέρι μπροστά στα μάτια πολλών περαστικών, μεταξύ αυτών και μικρών παιδιών, που παρακολουθούσαν σκηνές απείρου κάλλους μεταξύ ενός ηλικιωμένου και της αλλοδαπής κυρίας, γνωστής στην πιάτσα της πλατείας, για τις υπηρεσίες που προσφέρει, κυρίως σε ηλικιωμένους.

Εκείνη, αρχικά προσπάθησε να πείσει τον ηλικιωμένο να τον οδηγήσει σε κοντινό ξενοδοχείο, "για να τον κάνει να ξανανιώσει και να πετάξει στον έβδομο ουρανό", όπως του είπε.

Ο παππούς όμως δεν ενέδωσε στις πιέσεις. Τότε η αλλοδαπή κυρία άλλαξε το σχέδιο και λέγοντάς του ότι "δεν έχει μια", του ζήτησε να της δώσει χρήματα να πάρει ένα πακέτο τσιγάρα. Ο ηλικιωμένος τη λυπήθηκε και επειδή είχε πάνω του μόνο 50ευρο, της το έδωσε να πάρει τσιγάρα και περίμενε τα ρέστα.

Πράγματι η κυρία πήγε στο περίπτερο και πήρε τσιγάρα. Όταν όμως ο παππούς ζήτησε τα ρέστα, του απάντησε: "ποια ρέστα και ποιο 50ευρο";

ΦΩΤΟ από το LamiaReport
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Ο παππούς εκνευρίστηκε και άρχισε να φωνάζει και να της τραβάει την τσάντα, την οποία όμως εκείνη δεν άφηνε.
Ο τσακωμός κράτησε αρκετή ώρα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, που δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν και πολύ περισσότερο αυτά που άκουγαν...

Τελικά κλήθηκε η αστυνομία και ο ηλικιωμένος με την κυρία κατέληξαν στο τμήμα για να λύσουν τις διαφορές τους.

Διαβάστε ακόμα:

Ηλεία: Στο ψυγείο του νεκροτομείου λόγω... γραφειοκρατίας!

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο