Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Λαμία: Πήρε το μωρό για διακοπές και το βάφτισε χωρίς να το ξέρει η σύζυγος!

Λαμία: Πήρε το μωρό για διακοπές και το βάφτισε χωρίς να το ξέρει η σύζυγος!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.09.2011 | 09:20
Πρώτη δημοσίευση: 08.09.2011 | 09:20

Μία απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία στην οποία πρωταγωνιστές είναι ένα διαζευγμένο ζευγάρι και ο αποτυχημένος γάμος τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε παράφορα και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά. Εκείνη δημόσιος υπάλληλος στην Αθήνα κι εκείνος συνάδελφός της από την Λαμία. Ωστόσο, ο γάμος τους δεν στέριωσε και το διαζύγιό της φαίνεται πως είναι ακόμα πιο δύσκολο αφού έχουν πέσει δεκάδες μηνύσεις και από τις δύο μεριές...

Το αποκορύφωμα ήταν όταν ο πατέρας, σύμφωνα με το lamiastar, πήρε την κόρη του για διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Λαμία και την βάφτισε εν αγνοία της πρώην συζύγου του. Η ίδια σπεύδει στη Φθιώτιδα καθώς πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας πλαστογράφησε την υπογραφή της και βάφτισε με την παρουσία συγγενών και φίλων του την μικρή σε εκκλησία της περιοχής.

Την επιμέλεια των παιδιών έχει η μητέρα αλλά το δικαστήριο έχει ορίσει να τα βλέπει και ο πατέρας τους κάποιες μέρες το χρόνο κι έτσι ο ίδιος πήρε την μικρή κόρη για δεκαπενθήμερες διακοπές και αποφάσισε να κάνει το μυστήριο!

Σύμφωνα με την οικογένεια της γυναίκας, ο πρώην σύζυγος έχει την προστασία των τοπικών αρχών και γι' αυτό δεν έχει συλληφθεί μέχρι σήμερα ενώ μόνο η οικογένεια του έχεικάνει 18 μηνύσεις και άλλε τόσες η σύζυγος...


   Διαδώστε αυτό το άρθρο