Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Λαμία: ''Χλευάστε τους πολιτικούς γιατί αυτό τους αξίζει''-Δείτε το βίντεο!

Λαμία: ''Χλευάστε τους πολιτικούς γιατί αυτό τους αξίζει''-Δείτε το βίντεο!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 19.10.2011 | 22:18
Πρώτη δημοσίευση: 19.10.2011 | 21:45

''Ούστ'' σε όλους τους επαγγελματίες πολιτικούς που οδήγησαν την χώρα σε αυτή την κατάσταση είπαν νωρίτερα οι έμποροι της Φθιώτιδας, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν στην πλατεία Ελευθερίας στην Λαμία.

''Να συμμετέχουμε δυναμικά σε κάθε κινητοποίηση μέχρι να τους διώξουμε'' τόνισε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Γιάννης Βλαχογιάννης. Κάλεσμα για συμμετοχή σε δυναμικές κινητοποιήσεις απεύθυνε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Φθιώτιδας Αλέκος Διαμαντάρας που τόνισε πως ''δεν πρέπει να ρίξουμε λευκή πετσέτα στην κυβέρνηση και την Τρόικα''.

Οι έμποροι υποδέχθηκαν τους κατοίκους της Λαμίας με χαμόγελα και δυνατή μουσική. Το πρωί δεν έκλεισαν τα καταστήματά τους, ωστόσο διοργάνωσαν την συγκέντρωση αυτή θέλοντας να μεταδώσουν στους καταναλωτές μηνύματα αισιοδοξίας.

''Να οπλιστούμε με δύναμη και ψυχική αντοχή, με χαμόγελο και ελπίδα για το μέλλον'' είπε στο lamiastar.gr μεταξύ των άλλων ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των ΕΒΕ στην Φθιώτιδα Γιάννης Λούκας. Το χαμόγελο είναι ένα όπλο που μας δίνει την δυνατότητα της άμυνας με ανοιχτά ή κλειστά καταστήματα, συνέχισε ο κύριος Λούκας που κατέληξε: «Χαμογελάστε και χλευάστε τους... μόνο αυτό τους αξίζει». Δείτε το βίντεο


Στην πλατεία Ελευθερίας βρέθηκαν και οι φοιτητές του πανεπιστημίου Στερεάς, που νωρίτερα πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της Λαμίας. (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Μεγαλειώδεις πορείες σε όλη τη χώρα-Επεισόδια σε Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Βόλο!
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο