Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Λάρισα: Αντιδρά ο Νομάρχης για τα διόδια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Αντί να ζητήσουν συγγνώμη από τον κόσμο, τον βάζουν να πληρώσει και από πάνω”

αναφέρει η ανακοίνωση του Λουκά Κατσαρου, με αφορμή την επαναλειτουργία των διοδίων Μεσοχωρίου.
Η απόφαση να ξαναλειτουργήσουν τα Διόδια από σήμερα Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, συνιστά το λιγότερο πρόκληση γράφει ο νομάρχης και συμπληρώνει:
Είναι πρόκληση τόσο απέναντι στους πολίτες που ταλαιπωρούνται εδώ και ένα μήνα σχεδόν από το κλείσιμο των Τεμπών με μεγάλο οικονομικό κόστος, κινδύνους, ταλαιπωρία και ψυχική φθορά, όσο και απέναντι στο νομό Λάρισας που έχει κοπεί στα δυο και γονάτισε οικονομικά και κοινωνικά, όχι βέβαια με δική του ευθύνη.
Η απόφαση δείχνει ακόμη αναλγησία, δείχνει να μην λαμβάνει καθόλου υπόψη της και να αγνοεί προκλητικά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Όλα στο βωμό της είσπραξης και του κέρδους! Καμιά συναίσθηση ευθύνης, καμιά διάθεση να ανακουφιστεί ο κόσμος που δεν φταίει σε τίποτε μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος. Οι δε μειωμένες τιμές που ανακοινώθηκαν είναι απλώς ένα πρόσχημα, είναι πολύ απλά μια ακόμη κοροϊδία. Η απόφασή επαναλειτουργίας του Σταθμού Μοσχοχωρίου πλήττει ευθέως το νομό Λάρισας και τους κατοίκους του, αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες, κύρια δε αυτούς της Θεσσαλίας και της Βόρειας Ελλάδας.
Στο τέλος της ανακοίνωσής του, ο Νομάρχης ζητά να ανακληθεί εδώ και τώρα η απόφαση και να υπάρχει ελεύθερη διάβαση σε όλους τους Σταθμούς Διοδίων του νομού Λάρισας μέχρι τη στιγμή που τα Τέμπη θα ξαναδοθούν στην κυκλοφορία.
Ζητά επίσης την άμεση παρέμβαση στο ζήτημα, του Υπουργού Υποδομών Δημήτρη Ρέππα.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε