Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Λάρισα: Εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ για Βαγενά – ”Υπάρχουν στον κόσμο Άννες που δεν κλαίνε”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι δηλώσεις της Άννας Βαγενά περί τουρκοκρατίας δεν έμειναν ασχολίαστες στο facebook – ”Το δράμα του βουλευτή που ψηφίζει αίσχη δεν το καταλαβαίνω”…

Η πρώην στηλίτευσε τη νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας για τα όσα δήλωσε περί τουρκοκρατίας: «δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε» είπε η Άννα Βαγενά, για να έρθει η απάντηση στο facebook, από την Ηρώ Διώτη: «Υπάρχουν σ’ αυτόν τον κόσμο Άννες που δεν κλαίνε, είναι σκληρά καρύδια, αντέχουν και υπομένουν, μιλάνε για καιρούς δοξασμένους και για του έθνους ξανά την τιμή. Στο μεταξύ ο μπακάλης δε δίνει βερεσέ (ίσως και να έκλεισε το μαγαζί του εδώ που τα λέμε) και τις ψίχες ψωμί στο ντουλάπι τις κουβαλάνε στην πλάτη τους μυρμήγκια. Ας μην ανησυχούμε όμως. Σε 99 χρόνια, όλοι θα τρέχουμε χαρούμενοι στα λιβάδια (σ’ αυτά που σύντομα θα πουληθούν)».

ΣΕ άλλη ανάρτησή της η Ηρώ Διώτη σχολίασε το φαινόμενο των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ που έλεγαν ότι ψηφίζουν με πόνο ψυχής και παρά τη θέλησή τους τα νομοσχέδια με τα ομολογουμένως επώδυνα μέτρα: «Όπως έλεγε και πέρυσι το καλοκαίρι, όταν ήρθε το μνημόνιο στη Βουλή, ένας φίλος και σύντροφος: “Καταλαβαίνω το δράμα του άνεργου, το δράμα του φτωχού, το δράμα του πρόσφυγα. Το δράμα του βουλευτή που ψηφίζει αίσχη και κλαίει, δεν το καταλαβαίνω”».

Πηγή: eleftheria.gr
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε