Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Λάρισα: Η μαντάμ Σούλα ανοίγει τα φτερά της – Η νέα κίνηση της ιδιοκτήτριας οίκων ανοχής [pics]

ΦΩΤΟ από espressonews.gr
ΦΩΤΟ από espressonews.gr

Η μαντάμ Σούλα ποζάρει χαμογελαστή με τα κορίτσια της. Μετά τους οίκους ανοχής έρχεται μια κίνηση… ματ που την φέρνει και πάλι στο προσκήνιο…

Ανοίγει τα «φτερά» της η πασίγνωστη ιδιοκτήτρια οίκων ανοχής μαντάμ Σούλα, η οποία έγινε γνωστή όταν ξεκίνησε ως σπόνσορας σε ποδοσφαιρική ομάδα. Η αμφιλεγόμενη επιχειρηματίας θα είναι «χρυσή» χορηγός στο διεθνές συνέδριο οικονομικών παραγόντων από κάθε γωνιά του πλανήτη, που θα γίνει τον άλλον μήνα στη Λάρισα! Το παγκόσμιο οικονομικό συνέδριο «Free Market Road Show» θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου στο Επιμελητήριο Λάρισας, με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών επιχειρήσεων, διακεκριμένων ερευνητών και ειδικών σε θέματα εγχώριας και διεθνούς πολιτικής σκηνής. Και σε αυτό θα πάρει το λόγο και η ιδιοκτήτρια των δύο φημισμένων οίκων ανοχής Villa Erotica και Οίκος Εποχής «μαντάμ Σούλα», κατά κόσμον Χρυσούλα Αλευρίδου, όπως αποκάλυψε η ίδια στην εφημερίδα «Espresso».

«Πρόκειται για ένα πανευρωπαϊκό-παγκόσμιο συνέδριο σε σχέση με το επιχειρείν και τη νέα αγροτική καλλιέργεια, το οποίο διοργανώνεται από καταξιωμένους καθηγητές, αγρότες και δήμους. Θα είμαι κι εγώ ομιλήτρια. Θα πάμε και σε άλλες χώρες. Πρώτος σταθμός θα είναι η Αυστρία, μετά η Ολλανδία και η Βραζιλία. Δεν ασχολούμαι μόνο με τον τομέα τον οποίο γνωρίζετε… Ομως, καλύτερα να παρακολουθήσετε αυτά που θα πούμε!» ανέφερε η κυρία Αλευρίδου, η οποία στο παρελθόν είχε γίνει χορηγός της ομάδας Βουκεφάλας, που αγωνίζεται στην Α1 τοπική κατηγορία της Λάρισας! Μάλιστα, η φήμη της έφτασε μέχρι τη βρετανική εφημερίδα «Guardian», όταν της επιστράφηκε το φωτοτυπικό μηχάνημα το οποίο είχε κάνει δωρεά σε σχολείο της Πάτρας.

«Δεν είμαι εγκλωβισμένη σε κλισέ. Είμαι ένα διαλλακτικό, κοινωνικό άτομο, που ενδιαφέρεται για ό,τι έχει σχέση με την πατρίδα του και μπορεί να φέρει ανάπτυξη!» τονίζει για την απόφασή της να γίνει χορηγός στο συνέδριο, ενώ απαντά σε όσους ένιωσαν θιγμένοι βλέποντας τη μακέτα στην οποία «φιγουράρουν» οι δύο οίκοι ανοχής. «Οσοι είναι στενόμυαλοι ας καθίσουν στις δάφνες τους! Εμείς δεν έχουμε κοινωνικό ρατσισμό» τονίζει και αρνείται ότι η πράξη της είχε αρνητικό αντίκτυπο. Ωστόσο, όπως λέει η κυρία Αλευρίδου, οι δουλειές στους οίκους ανοχής δεν πάνε πολύ καλά. «Ο κόσμος δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του και έβγαλε χειμώνα χωρίς θέρμανση! Εδώ θα έρθει;» καταλήγει η 71χρονη.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso, espressonews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε