Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Λάρισα: Μπήκαν δύο φορές στο ίδιο σπίτι για να κλέψουν τις… συλλεκτικές τηλεκάρτες!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

H αστυνομία έπιασε έναν τσιγγάνο και αναζητούνται άλλα 6 άτομα.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί έκαναν σήμα σε έναν οδηγό φορτηγού, να σταματήσει για να του κάνουν έλεγχο.
Ο οδηγός προσπάθησε να ξεφύγει αλλά συνελήφθη μετά από καταδίωξη.

Πρόκειται για έναν 19χρονο τσιγγάνο, στο φορτηγό του οποίου βρέθηκε μια σακούλα με 124 κέρματα από διάφορες χωρες. Όπως προέκυψε, ο 19χρονος μαζί με άλλους 6 τσιγγάνους ηλικίας από 18 μέχρι 19 χρονών, έκαναν δύο  ληστείες, δύο κλοπές και μια απόπειρα κλοπής στη Λάρισα. Όλες έγιναν από τον περασμένη Σεπτέμβριο, μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ανάμεσα στα θύματα είναι μια 63χρονη γυναίκα στο σπίτι της οποίας μπήκαν δύο φορές, για να της κλέψουν συλλεκτικές τηλεκάρτες!
Πρώτα, μπήκαν στις 13 Σεπτεμβρίου και μάλιστα, πριν κλέψουν κάποιες τηλεκάρτες αξίας 200 ευρώ, τραυμάτισαν την ιδιοκτήτρια.
Ξαναπήγαν όμως, την παραμονή των Χριστουγέννων!
Τη δεύτερη φορά, έλειπε η 63χρονη και οι δράστες, πήραν από το σπίτι της άλλες 10 συλλεκτικές τηλεκάρτες των 4 ευρώ η καθεμία, το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και διάφορα νομίσματα διαφόρων χωρών συνολικού βάρους δύο 2 κιλών.

Επίσης, από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι:
 
– Ξημερώματα της 15-09-2011, μπήκαν σε μονοκατοικία στη Λάρισα, απείλησαν με μαχαίρι και ψαλίδι την 79χρονη ιδιοκτήτρια και της έκλεψαν τρία χρυσά δακτυλίδια συνολικής αξίας 1000 ευρώ.
– Πρώτες πρωινές ώρες της 25-12-2011, μπήκαν σε σπίτι στη Λάρισα ενώ οι ένοικοι ήταν στα κρεβάτια τους και χωρίς να τους καταλάβουν, ερεύνησαν τους χώρους και έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο.
– Ξημερώματα της 25-12-2011 προσπάθησαν να διαρρήξουν σπίτι στη Λάρισα, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους και έφυγαν , χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Τα νομίσματα επιστράφηκαν στην 63χρονη.

Ο 19χρονος που συνελήφθη, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και αναζητούνται οι συνεργοί του…

Διαβάστε ακόμα:
Σέρρες: Ριφιφί με κέρδη πάνω 20.000 ευρώ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε