Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Λάρισα: Παπατζήδες ”δάγκωσαν” ηλικιωμένο αλλά… ατύχησαν!

Λάρισα: Παπατζήδες ”δάγκωσαν” ηλικιωμένο αλλά… ατύχησαν!

Το κάθε μέλος της συμμορίας ήξερε καλά τι έπρεπε να κάνει – Στην τελευταία περίπτωση όμως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαν φανταστεί…

Ο λόγος για επτά άνδρες, ηλικίας 57, 34, 41, 55, 37, 29 και 19 ετών αντίστοιχα, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς για κλοπή και απάτη, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί τους.

Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι (23-02-2012) όταν ο 34χρονος της συμμορίας, είδε έναν 81χρονο που γνώριζε από το παρελθόν. Τον οδήγησε σε σημείο όπου ανέμεναν οι άλλοι οκτώ συνεργοί του, οι οποίοι προσποιούνταν ότι έπαιζαν το τυχερό παιχνίδι «παπάς».

Οι δράστες, αφού έπεισαν τον 81χρονο να συμμετάσχει στο εν λόγω παιχνίδι, κατάφεραν να του αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ. Έγιναν όμως αντιληπτοί από αστυνομικούς και συνελήφθησαν οι επτά εξ αυτών ενώ οι άλλοι δύο τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την 24-01-2012 οι συλληφθέντες με τη μέθοδο της απασχόλησης και προσποιούμενοι τη διενέργεια του ιδίου τυχερού παιχνιδιού αφαίρεσαν από 64χρονο το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε