Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Λάρισα: Πέφτουν βράχια στο δρόμο

Λάρισα: Πέφτουν βράχια στο δρόμο

Ζητούν απαγόρευση κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων στο δρόμο Ροδιάς – Συκαμινέας λόγω πτώσης βράχων

Ο διευθυντής Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας κ. Χρήστος Λυτροκάπης στην επιστολή που απέστειλε προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας αναφέρει τα παρακάτω:

“Στο οδικό τμήμα Ροδιάς – Συκαμινέας, για μήκος 200 μέτρων περί τη θέση “Τσακίρη”, πριν τον “αυχένα” και σε απόσταση περίπου 15 χιλιομέτρων από το χωριό Ροδιά έχει σημειωθεί κατάπτωση βράχων, με κατάληψη πλέον του μισού πλάτους του οδοστρώματος και η κυκλοφορία των οχημάτων σήμερα διεξάγεται στο υπόλοιπο πλάτος της οδού, το οποίο είναι μικρότερο των 3,00 μέτρων, με όποιους ποικίλους κινδύνους αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των διερχόμενων.

Επιπλέον, οι καταπτώσεις συνεχίζονται και η κατάσταση επιδεινώνεται, με πιθανή ορατή εξέλιξη την κατάληψη του συνολικού πλάτους του οδοστρώματος, και τη διακοπή αλλά κυρίως τη διακινδύνευση της ασφάλειας της κυκλοφορίας.

Για τους παραπάνω λόγους, παρακαλούμε όπως προβείτε αρμοδίως σε απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων από το ως άνω αναφερόμενο οδικό δίκτυο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ., ώστε να διασφαλιστεί η αποφυγή πιθανών ατυχημάτων των διερχομένων”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε