Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Λάρισα: Σιδερένια κολώνα φωτισμού καταπλάκωσε 9χρονο κοριτσάκι!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το 9χρονο κοριτσάκι οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο – Οι φίλοι της μικρής, που έπαιζαν μαζί, προσπαθούν να συνέλθουν από το ισχυρό σοκ που υπέστησαν…

Όλα έγινε στο γήπεδο μπάσκετ της περιοχής ”Νέο Περιβόλι”, την ώρα που η 9χρονη έπαιζε μαζί με φίλους της. Μια σιδερένια κολώνα φωτισμού κατέρρευσε και χτύπησε τη μικρή στο χέρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Προς στιγμήν επικράτησε πανικός. Οι φίλοι της άρχισαν να κλαίνε και να φωνάζουν, ενώ οι μεγαλύτεροι έτρεξαν προς το σημείο που είχε πέσει η 9χρονη και σφάδαζε στους πόνους.

Οι γονείς της έτρεξαν αμέσως κοντά της και την μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε κοπεί ένας από τους τένοντες του χεριού της! Το άτυχο κορίτσι υποβλήθηκε σε εγχείριση στον αντίχειρα που κράτησε δυόμισι ώρες. Δυστυχώς, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα χρειαστούν κι άλλες επεμβάσεις για να αποκατασταθεί η λειτουργία του τένοντα.

Η τοπική Αστυνομία αναζητά τους υπεύθυνους της παρ’ ολίγον τραγωδίας, καθώς διαπίστωσαν ότι η κολώνα κόπηκε στην βάση της, σε ένα σημείο που είχε τροχιστεί όταν ηλεκτροδοτήθηκε και δεν συγκολλήθηκε σωστά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε