Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Λάρισα: Σοκάρει η εξομολόγηση 14χρονης για τον θείο της – ”Με βίαζε από τα 10 μου χρόνια”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου θα καθίσει εντός της ημέρας, ο 59χρονος Λαρισαίος, που κατηγορείται…

για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση δύο ανιψιών του. Η δίκη θα ξεκινήσει με τη συνέχιση της εξέτασης της μητέρας των παιδιών, ενώ συνολικά θα εξεταστούν άλλοι έντεκα μάρτυρες. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 59χρονος που αρνείται τις κατηγορίες, φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε τη συγγενική του σχέση, ως θείος, με την ανήλικη ανιψιά του, ικανοποιώντας τις ορέξεις του τα τελευταία τέσσερα χρόνια, από τότε δηλαδή που το κορίτσι ήταν μόλις 10 ετών. Ο 59χρονος φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε επίσης την κατάσταση του οικογενειακού περιβάλλοντος της ανήλικης, ασελγώντας σε βάρος της, περιόδους όπως οι εορταστικές, που τη φιλοξενούσε σπίτι του.

Ο ίδιος πάντως αρνείται τις αποδιδόμενες κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι η ανήλικη είναι καθοδηγούμενη από τη μητέρα της με ανταλλάγματα. Να επισημανθεί ότι ο 59χρονος έχει κριθεί προφυλακιστέος. Στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου, οι εργαζόμενες στο Ορφανοτροφείο περιέγραψαν με τα πιο μελανά χρώματα πως η μία ανήλικη εκμυστηρεύτηκε αυθορμήτως στη Διευθύντρια του Ιδρύματος τη φρικτή εμπειρία που ζούσε, αλλά και τη συμπεριφορά που τους έκανε εντύπωσε στη 14χρονη όταν επέστρεψε στο Ίδρυμα μετά το Πάσχα του 2014, οπότε είχε φιλοξενηθεί για τις διακοπές από την οικογένεια του θείου της. 

Μεταξύ άλλων, ενημέρωσαν το Δικαστήριο για τις ενέργειες που έκαναν οι ίδιες μετά την εκμυστήρευση της ανήλικης για τις εγκληματικές πράξεις, αλλά και την ενημέρωση που είχαν για την οικογένεια της ανήλικης, τη μητέρα της, από την οποία γνώριζαν ότι της αφαιρέθηκε η επιμέλεια.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου – taxydromos.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε