Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Λάρισα: Τα γκολ ανθρωπιάς του Λευτέρη Αυγενάκη – Ποδοσφαιρικός αγώνας για καλό σκοπό (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από onlarissa.gr
ΦΩΤΟ από onlarissa.gr

Ο αγώνας έγινε απέναντι στους παλαίμαχους του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λάρισας, υπό το βλέμμα δεκάδων που έδωσαν το παρόν για να στηρίξουν την πρωτοβουλία της ΝΟΔΕ Λάρισας…

Γκολ ανθρωπιάς έβαλε το απόγευμα της Δευτέρας (11-07-2016) στο γήπεδο του Αβέρωφ στη Λάρισα ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος μαζί με άλλους εκπροσώπους του κοινοβουλίου, αυτοδιοικητικούς και στελέχη, συμμετείχαν σε φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνα για την ενίσχυση του Κρίκκειου Ορφανοτροφείου της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου. Ο αγώνας έγινε απέναντι στους παλαίμαχους του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λάρισας, υπό το βλέμμα δεκάδων που έδωσαν το παρόν για να στηρίξουν την πρωτοβουλία της ΝΟΔΕ Λάρισας. Πέραν του κ. Αυγενάκη που αγωνίστηκε σε θέση επιθετικού μαζί με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χρήστο Καπετάνο, τα ποδοσφαιρικά φόρεσε και ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος ο οποίος μάλιστα υπερασπίστηκε με επιτυχία (δέχθηκε μόνον ένα γκολ) την εστία του στην αρχή της αναμέτρησης.

Μαζί τους ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Καλτσογιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος, ο επικεφαλής της Νέας Λάρισας Ντίνος Διαμάντος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λάρισας Ηρακλής Γεωρογιώκας και άλλοι, έστειλαν μέσω του αθλητισμού το δικό τους μήνυμα σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διάγουμε. Το παρόν έδωσαν και οι δύο Λαρισαίοι βουλευτές της Ν.Δ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας οι οποίοι ωστόσο δεν αγωνίστηκαν. Ο τελευταίος βέβαια, έσπευσε να βρεθεί στο «κλίμα» της ημέρας, φορώντας μία από τις φανέλες της ομάδας της ΝΟΔΕ Λάρισας.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Αυγενάκης στάθηκε στη νέα αυτή πρωτοβουλία του προέδρου του κόμματος κ. Μητσοτάκη που τιτλοφορείται «κανένας στο περιθώριο». Όπως χαρακτηριστικά είπε, η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε από την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Φθινοπώρου. «Μεθοδικά, βήμα – βήμα, πρόσθεσε ο κ. Αυγενάκης, οργανωμένα κλιμάκια του κόμματος θα έρθουν σε επαφή με δομές κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Με τίτλο «κανένας στο περιθώριο» η Ν.Δ. επιθυμεί σήμερα ως αντιπολίτευση και αύριο ως κυβέρνηση, να ελαχιστοποιήσουμε τον πόνο των πολιτών και να συμβάλουμε με κάθε τρόπο ώστε το έργο των χιλιάδων εθελοντών να γίνει πιο εύκολο και η παροχή βοήθειας στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη να γίνει μία πιο ευχάριστη διαδικασία”.

Ερωτηθείς για την τρέχουσα πολιτική συγκυρία δήλωσε βέβαιος ότι «συντομότατα θα πάμε σε εκλογές. Αυτή η κυβέρνηση θα κάνει τον κύκλο της. Το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί επιπλέον δεινά στην ελληνική κοινωνία. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη των εκλογών και είμαστε βέβαιοι πως όποια τεχνάσματα κι αν σκαρφιστεί ο Τσίπρας και η παρέα του, είτε με νέο εκλογικό νόμο, είτε με οτιδήποτε άλλο, δε θα έχει αποτέλεσμα”.

Πηγή: onlarissa.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε