Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Λάρισα: Το εξώδικο του Αλέξη Γεωργούλη – Το ξέσπασμα του ηθοποιού για τις απουσίες!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο Αλέξης Γεωργούλης λύνει τη σιωπή του και περνά στην αντεπίθεση. Τα όσα υποστηρίζει όμως προκαλούν αντιδράσεις…

Την πρακτική υπεράσπισης που ακολουθεί η δημοτική σύμβουλος Άσπα Σουλούκου επέλεξε, έστω και με καθυστέρηση, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Τζανακούλη και ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης. Με εξώδικη επιστολή του προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Λαρισαίων Δημήτρη Τάχο, υπερασπιζόμενος τους λόγους υπέρβασης των απουσιών του από τις συνεδριάσεις του σώματος, ισχυρίζεται ότι ήταν δικαιολογημένος και μάλιστα υποστηρίζει, ότι η διαδικασία απομάκρυνσής του οφείλεται σε πολιτική δίωξη διότι ο ίδιος είναι υπερκομματικός!

Ο Αλέξης Γεωργούλης, αναφέρει στην επιστολή του ότι υπέστη ψυχική διαταραχή από τα δημοσιεύματα που σχολίαζαν την υπόθεσή του και εξ αυτού του λόγου δεν μπορεί να αποδώσει στην εργασία του. Καλεί δε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, στον οποίο καταλογίζει δόλο και σκοπιμότητα, να ανακαλέσει την διαδικασία που ξεκίνησε για την αποπομπή του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σε διαφορετική περίπτωση θα καταφύγει στα δικαστήρια.

Όλα είχαν ξεκινήσει με την παρέμβαση της αρμόδιας ελεγκτικής αρχής, προκειμένου να τεθεί σε αργία ο δημοτικός σύμβουλος Λάρισας και ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης, μετά από αίτημα του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Τάχου. Αφορμή οι «αδικαιολόγητες απουσίες» του κ. Γεωργούλη από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως επισήμανε ο κ. Τάχος στις επιστολές του, προς τον Ελεγκτή Νομιμότητας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Πηγή: kosmoslarissa.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε