Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Λάρισα: Τραγωδία σε σπίτι φοιτητών – Πέθαναν δύο και χαροπαλεύουν άλλοι τρεις από αναθυμιάσεις – Φωτό και βίντεο!

Λάρισα: Τραγωδία σε σπίτι φοιτητών – Πέθαναν δύο και χαροπαλεύουν άλλοι τρεις από αναθυμιάσεις – Φωτό και βίντεο!
ΦΩΤΟ από onlarissa.gr

– Συγκλονίζει η ασύλληπτη τραγωδία στη συνοικία της Φιλιππούπολης στην Λάρισα
Πέθαναν δύο φοιτητές και τρεις φίλοι τους δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή σε νοσοκομείο
– Οι φοιτητές είχαν μαζευτεί σε σπίτι και προσπάθησαν να ζεσταθούν με ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι
– Τους βρήκε φίλη τους, φοιτήτρια, που ανησύχησε και μπήκε στο σπίτι με τα κλειδιά της σπιτονοικοκυράς

Όλα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης σε μονοκατοικία στη συνοικία της Φιλιππούπολης στη Λάρισα, με θύματα πέντε σπουδαστές, από τους οποίους οι δύο είναι νεκροί και οι τρεις νοσηλεύονται σε κωματώδη κατάσταση, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν εξαιρετικά κρίσιμες τις επόμενες ώρες.

Τα πέντε μέλη της παρέας θέλησαν να ζεσταθούν με ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι. Μια κίνηση που αποδείχθηκε μοιραία…

Οι άτυχοι νεαροί, βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα, που νοίκιαζαν οι δύο από τους φοιτητές (ο ένας από την Χαλκίδα). Οι άλλοι τρεις είχαν πάει να τους επισκεφθούν…
ΦΩΤΟ από το onlarissa.gr
Φίλη τους που τους αναζητούσε, πήγε λίγο μετά τις 18.00 στο διαμέρισμα και με τη βοήθεια της σπιτονοικοκυράς μπήκε στο χώρο όπου βρίσκονταν οι πέντε νεαροί. Οι δύο είχαν αφήσει ήδη την τελευταία τους πνοή, ενώ οι άλλοι τρεις ήταν σε άσχημη κατάσταση, πιθανότατα από τις αναθυμιάσεις.

Στο σπίτι βρέθηκε αναμμένο μαγκάλι με κάρβουνα. Ένας γιατρός που έμενε κοντά, έδωσε τις πρώτες βοήθειες στους νεαρούς οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης…
ΦΩΤΟ από το onlarissa.gr
Οι τρεις νεαροί από την Αθήνα, τα Γιάννενα και τα Χανιά, φαίνεται να έχουν διαφύγει τον κίνδυνο αλλά όπως αναφέρουν οι θεράποντες γιατροί οι κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις που θα γίνουν θα καταδείξουν αν έχουν υπάρξει εγκεφαλικές βλάβες λόγω της ελλιπούς οξυγόνωσης των ιστών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ένας εξ αυτών που αρχικά η κατάσταση του θεωρήθηκε καλύτερη και νοσηλευόταν στην Πνευμονολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου τελικά μεταφέρθηκε επίσης στην ΜΕΘ, με μάσκα οξυγόνου ενώ οι άλλοι δύο είναι διασωλυνωμένοι.

Σήμερα εξάλλου αναμένεται να γίνει και η νεκροτομή των δυο άτυχων νέων από τα Χανιά και την Χαλκίδα 21 και 22 ετών αντίστοιχα ενώ θα επακολουθήσουν και οι τοξικολογικές εξετάσεις για την διαπίστωση των ακριβών αιτιών του θανάτου τους.

Ημέρα πένθους είναι η σημερινή τόσο για το ΤΕΙ Λάρισας όσο και για την πόλη που παραμένει συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό, καθώς οι νεαροί είχαν φτιάξει ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι από κομμένο θερμοσίφωνο και στην προσπάθεια τους να ζεσταθούν, οι δύο έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τρείς δίνουν μάχη για να κρατηθούν σε αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ασύλληπτη τραγωδία: Δύο φοιτητές νεκροί στην προσπάθεια να ζεσταθούν – Τρεις σε κώμα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε