Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Λάρισα: Βουλευτής κατηγορεί δημοσιογράφο για φραστική επίθεση!

ΦΩΤΟ από onlarissa.gr

Θύμα της φραστικής επίθεσης, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, έπεσε η βουλευτής Η.Διώτη…

Κατηγορεί τον γνωστό δημοσιογράφο Ανδρέα Γιουρμετάκη για χυδαίους και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντιον της! Ειδικότερα, η ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας επισημαίνει χαρακτηριστικά τα εξής:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας καταγγέλλει την προκλητική επίθεση με χυδαίους και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που δέχτηκε την Παρασκευή το πρωί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη από τον δημοσιογράφο – διαφημιστή κ. Ανδρέα Γιουρμετάκη.

Η αήθης αυτή επίθεση έγινε εντός του χώρου του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας, μετά την εκδίκαση μήνυσης του κ. Γιουρμετάκη κατά της Ένωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Λάρισας (ΕΕΔΕΛ).

Στιγματίζουμε και καταδικάζουμε την πεζοδρομιακού τύπου επίθεση στο πρόσωπο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που έγινε εξαιτίας της παρουσίας ως μάρτυρα υπεράσπισης της ΕΕΔΕΛ, εκφράζοντας την ευαισθησία των πολιτών για τη διαφάνεια και τη δεοντολογία σε μια στιγμή που οι δημόσιοι φορείς αναθέτουν διαφημιστικό έργο επιλεκτικά σε πρόσωπα και εταιρείες. Θέλουμε να διακηρύξουμε ακόμη μια φορά ότι στα ζητήματα ηθικής, διαφάνειας και δεοντολογίας, τα όποια συμφέροντα θα βρίσκουν την Αριστερά πάντα μπροστά τους.

Καλούμε, τέλος, την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας να λάβει επίσημα θέση εάν είναι σύμφωνη με την ετεροαπασχόληση μέλους της σε επάγγελμα που ουδεμία σχέση ή συνάφεια έχει με τη δημοσιογραφία (ιδιοκτήτης διαφημιστικής εταιρίας που δραστηριοποιείται στη Λάρισα), αφού αυτό αποτελεί επίσημη αιτία διαγραφής του από το Μητρώο των μελών της Ένωσης, βάσει του άρθρου 11, παρ. γ του Καταστατικού της, και εάν θεωρεί πρέπον, μέλη της να υβρίζουν απρόκλητα δημοσίως δημόσια πρόσωπα, λόγω προσωπικών αντιπαθειών ή/και εμπαθειών και χωρίς πρότερο άλλο λόγο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Γιούχαραν πολιτικούς στον Πειραιά στη λιτανεία του Αγίου Σπυρίδωνα – ΦΩΤΟ και VIDEO


Γιούχαραν τον Βενιζέλο στην τελετή αποφοίτησης της κόρης του!

Γιούχαραν την Διαμαντοπούλου στον αγιασμό σε σχολείο της Αγ.Παρασκευής

Γιούχαραν την Τρόικα στο υπ. Οικονομικών
 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε