Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Λάρισα: Χειροπέδες σε ανήλικες μαθήτριες για κλοπές σε καταστήματα!

Λάρισα: Χειροπέδες σε ανήλικες μαθήτριες για κλοπές σε καταστήματα!

Συνελήφθη το βράδυ σε κεντρική πλατεία της πόλης, μία 16χρονη κοπέλα για κλοπή. Το μεσημέρι η νεαρή, μπήκε σε τυροπιτάδικο της Λάρισας και εκμεταλλευομένη την ολιγόλεπτη απουσία της ιδιοκτήτριας, άνοιξε την ταμειακή μηχανή και πήρε το χρηματικό πόσο των 200 ευρώ…

Tο βράδυ, περίπου στις 20:00, η 16χρονη βρισκόταν στην κεντρική πλατεία, όπου την είδε και την αναγνώρισε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Η 16χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη και μετά το σχηματισμό της σε βάρος της δικογραφίας, αφέθηκε ελεύθερη κατόπιν προφορικής εντολής του κ. Εισαγγελέα Υπηρεσίας.

Στη δεύτερη περίπτωση, μια 17χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς για κλοπή από κατάστημα ενδυμάτων. Σύμφωνα με το kosmoslarissa.gr, η νεαρή, αφαίρεσε από κατάστημα αθλητικών ειδών δυο γυναίκειες ζακέτες αξίας 140 ευρώ, αφού πρώτα, είχε βγάλει το αντικλεπτικό τους σύστημα.

Κατά την έξοδο της όμως από το κατάστημα, ήχησε το εφεδρικό αντικλεπτικό σύστημα, έγινε αντιληπτή από τον διευθυντή του καταστήματος και συνελήφθη από Αστυνομικούς. Η συλληφθείσα, μετά το σχηματισμό της σε βάρος της δικογραφίας, αφέθηκε ελεύθερη κατόπιν προφορικής εντολής του κ. Εισαγγελέα Υπηρεσίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε