Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Λασίθι: ”Με διώκουν επειδή ψήφισα Χρυσή Αυγή” λέει διευθυντής σχολείου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο διευθυντής καταγγέλθηκε για ναζιστική προπαγάνδα – Σε ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για σταλινοτσολιάδες και για ψευτοδημοσιογράφους…

Το ζήτημα της διαγραφής του διευθυντή σχολείου της Ιεράπετρας που καταγγέλθηκε για ναζιστική προπαγάνδα και στρατολόγηση μαθητών εξετάζει η ΕΛΜΕ Λασιθίου την ίδια ώρα που η κάλπη έστειλε τη Χρυσή Αυγή στη βουλή.

Όπως είχε γράψει το PrismaNews η οργάνωση Αλληλέγγυων Πολιτών Μεραμβέλλου κατηγόρησε τον καθηγητή ότι επέβαλλε στους μαθητές να ασπαστούν τις ακροδεξιές πεποιθήσεις του. Σύμφωνα με το prismanews.gr, το γεγονός επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λασιθίου, Βασίλης Καλλιμαντζάλης σημειώνοντας ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής ανάγκαζε τους μαθητές να χαιρετούν ναζιστικά.

Η απάντηση του διευθυντή

“Δεν μπορούν να με διώκουν για τα πολιτικά μου φρονίματα” απαντά απο την πλευρά του ο διευθυντής σχολείου σημειώνοντας ότι λόγω της υποψηφιότητας της συζύγου του με τη Χρυσή Αυγή έχει δεχτεί επίθεση απο άτομα που πρόσκεινται στον αριστερό χώρο και κατηγορώντας αριστεριστές εκπαιδευτικούς ότι προσηλυτίζουν μαθητές με “ανθελληνικά ιδεολογήματα”.

“Τις τελευταίες μέρες λόγω της συμμετοχής της συζύγου μου στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στο Λασίθι, δέχομαι μια απίστευτη και σταλινικού τύπου συκοφαντική επίθεση από συγκεκριμένους κύκλους αριστερών καθηγητάδων, με το σιγοντάρισμα διάφορων ψευτοδημοσιογράφων…

Δεν θα με πείραζε καθόλου αν η επίθεση αυτή διατηρούνταν στα πλαίσια μιας λογικής αντιπαράθεσης. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως οι «κύριοι» αυτοί ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια, στοχοποιόντας το πρόσωπο μου με άθλιο τρόπο και μάλιστα ζητώντας –άκουσον, άκουσον- να απολυθώ από την θέση μου ως διευθυντής σχολείου λόγω πολιτικών φρονημάτων! Ως φαίνεται οι σταλινοτσολιάδες έχουν την ψευδαίσθηση ότι βρισκόμαστε σε κάποια μη δημοκρατική κομμουνιστική χώρα όπου διώκονται τα πολιτικά φρονήματα!” αναφέρει σε επιστολή του και συνεχίζει…

“Επιθυμούν να στοχοποιήσουν και να «διώξουν» έναν πολύτεκνο διευθυντή σχολείου λόγω πολιτικών φρονημάτων! Τα πολιτικά φρονήματα διώκονται στις χούντες και ως φαίνεται σήμερα ζούμε μια κόκκινη χούντα. Είμαι ένας περήφανος Έλληνας Πατριώτης που μαθαίνω στα παιδιά να τιμούν την Πατρίδα, την σημαία και το Έθνος μας.

Όπως όλος ο κόσμος γνωρίζει, η αριστερή λαίλαπα, επιδιώκει στην Ελλάδα να μας κάνει να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες. Διώκει οτιδήποτε Ελληνικό. Όποιος μιλάει για ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΣΗΜΑΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ χαρακτηρίζεται αυτομάτως ως Φασίστας και Ναζί! Ε, όχι κύριοι, δεν θα σας περάσει… Καταγγέλλω όλους του αριστεριστές καθηγητές και τους φορείς τους οι οποίοι πραγματικά προσηλυτίζουν τα παιδιά σε ιδεολογήματα ανθελληνικά.

Τους καταγγέλλω εγώ για ανθελληνική προπαγάνδα μέσα στα σχολεία. Τους καταγγέλλω διότι λένε στους μαθητές ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ο… Αλέκος. Ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του. Ότι Τα Σκόπια είναι Μακεδονία. Ότι Ελληνικό Έθνος δεν υπάρχει. Ότι η Ελληνική σημαία είναι ένα απλό πανί. Ότι οι Ήρωες του 1821 ήταν κατσαπλιάδες και φονιάδες τούρκων. Ότι στην Σμύρνη έγινε συνωστισμός. Και εκατοντάδες άλλα ανθελληνικά παραδείγματα.

Κύριοι, αυτοί οι οποίοι κάνουν προσηλυτισμό στους μαθητές και μάλιστα ανθελληνικό, είναι οι αριστεροί καθηγητές. Αυτό το απόστημα πρέπει να σπάσει. Είναι οξύμωρο να στοχοποίτε εμένα επειδή μιλάω στους μαθητές για Πατρίδα και Έθνος, που εξάλλου έχω και υποχρέωση ως εκπαιδευτικός, και να αφήνετε το αριστερό ανθελληνικό δηλητήριο ελεύθερο να δηλητηριάζει τα μυαλά των παιδιών μας. Εγώ δεν κάνω καμία πολιτική προπαγάνδα μέσα στο σχολείο όπως εκείνοι. Ομιλώ όποτε χρειαστεί στα παιδιά, για την Πατρίδα και το Έθνος μας. Υποχρέωση που έχει κάθε εκπαιδευτικός. Η στοχοποίηση μου έγινε ξεκάθαρα για να πλήξουν την υποψηφιότητα της συζύγου μου με το Εθνικό και Πατριωτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Το δίλημμα Παπούλια για τη Χρυσή Αυγή

Το προφίλ του ψηφοφόρου της Χρυσής Αυγής

Η ιστορία της Χρυσής Αυγής

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε