Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Λασίθι: Θείος και ανιψιός σακάτεψαν 85χρονη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τη χτύπησαν και τη λήστεψαν με πρωτοφανή αγριότητα – Διαβάστε πώς τους έπιασε η αστυνομία…

Οι δύο Βούλγαροι συγγενείς, ηλικίας 37 και 20 ετών, έθεσαν το σχέδιό τους σε εφαρμογή, τα ξημερώματα. Λίγο μετά τις 03.00 έφτασαν έξω από το σπίτι της, στον οικισμό Ανάληψης στην περιοχή του Μακρύ Γιαλού και αφού βεβαιώθηκαν ότι η 85χρονη ήταν μέσα μόνη και ανυπεράσπιστη, αποφάσισαν να μπουν.

Θείος και ανιψιός μπήκαν από ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα και έπιασαν την υπερήλικη γυναίκα στον ύπνο. Από το θόρυβο ξύπνησε και τότε ήρθε αντιμέτωπη με τους ληστές. Τη χτύπησαν στο πρόσωπο και το σώμα και την άφησαν λιπόθυμη στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας.

Οι ληστές συνέχισαν απτόητοι. Έκαναν το σπίτι φύλλο και φτερό και βούτηξαν 3.450€, τρία βιβλιάρια καταθέσεων και την ταυτότητα της ηλικιωμένης. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, ενώ από το θόρυβο ξύπνησαν γείτονες που πρόλαβαν να δουν τους αδίστακτους ληστές.

Πολύ γρήγορα άρχισε να χτενίζει την ευρύτερη περιοχή η αστυνομία. Οι προσπάθειές τους καρποφόρησαν στις 09.00 το πρωί, όταν μέσα σε αυτοκίνητο είδαν δύο άτομα, που έμοιαζαν στους δράστες, σύμφωνα με τις περιγραφές των γειτόνων.
Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και η αλήθεια έλαμψε…

Οι δύο αλλοδαποί που ήταν μέσα ήταν οπι ληστές της 85χρονης. Αναγνωρίστηκαν από τους γείτονες και οι ίδιοι ομολόγησαν την πράξη τους. Πάνω τους βρέθηκαν 400€, τα τρία βιβλιάρια καταθέσεων και η αστυνομική ταυτότητα που είχαν κλέψει.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Λασιθίου, ενώ η 85χρονη προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που υπέστη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Θεσσαλονίκη: Φίμωσαν και λήστεψαν ηλικιωμένη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε