Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Λέσβος: Για την κλοπή των 300.000 ευρώ τον έπιασαν 7 χρόνια μετά!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης, ένας 35χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής. Η αξία των κοσμημάτων που είχαν αφαιρεθεί, εκτιμάται ότι αγγίζει τις 300.000 ευρώ!

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης η υπόθεση διάρρηξης κοσμηματοπωλείου, που είχε γίνει προ επταετίας στη Μυτιλήνη. Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση στοιχείων, σε συνδυασμό με την επιστημονική ανάλυση των πειστηρίων της υπόθεσης, που έγινε στα εξειδικευμένα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ταυτοποιήθηκε ως δράστης, ένας 35χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο 35χρονος, στις 18 Ιουλίου 2010, μπήκε σε κοσμηματοπωλείο στη Μυτιλήνη, παραβιάζοντας παράθυρό του και αφαίρεσε πλήθος κοσμημάτων, η αξία των οποίων εκτιμάται ότι αγγίζει τις 300.000 ευρώ.

Ο δράστης, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από δικαστικές Αρχές της Μυτιλήνης, εντοπίστηκε σε περιοχή της Αττικής και συνελήφθη από αρμόδια αστυνομική Αρχή. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Πηγή: LesvosPost

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε