Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Λέσβος: Κάλεσε την αστυνομία επειδή κάπνιζε ο δήμαρχος!

Λέσβος: Κάλεσε την αστυνομία επειδή κάπνιζε ο δήμαρχος!

Απίστευτο περιστατικό στη Λέσβο. Η αστυνομία κλήθηκε προκειμένου να συλλάβει (;) τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και το δήμαρχο Δημήτρη Βουνάτσο επειδή… κάπνιζαν!

Όπως γράφει το lesvosnews.gr η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Ανθούλα Βαμβουρέλλη, αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία, επειδή ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου Παναγιώτης Ζαφειρίου, δεν μπορούσε να επιβάλλει την τάξη στην αίθουσα όπου γινόταν η συνεδρίαση και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι όπως και ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος, κάπνιζαν ανενόχλητοι.

Η Αστυνομία έφτασε αμέσως και προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, να επιβάλλει την τάξη και να εφαρμόσει τον Νόμο.

Ωστόσο ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος είχε εγκαταλείψει (;) τη θέση του όπως φαίνεται στο βίντεο, προφανώς για να συνεχίσει το κάπνισμα σε κάποια άλλη γωνιά της αίθουσας, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες της κ. Βαμβουρέλλη.

Στο βίντεο ακούγεται η κ. Βαμβουρέλλη να διαμαρτύρεται έντονα προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, για την κατάσταση που επικρατεί στην αίθουσα, ενώ την ίδια ώρα οι αστυνομικοί ερευνούν τους χώρους της αίθουσας, για να εντοπίσουν αν κάποιος καπνίζει, αλλά και για να βρουν το Δήμαρχο Λέσβου…

Διαβάστε επίσης: Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρέστενα: Τον βρήκαν κρεμασμένο στο σπίτι του – Τους είχε πει ότι θα “φύγει”

Βουλή: υπέγραψαν να κόψουν το κάπνισμα!

Λέσβος: “Έκραξαν” το Δημήτρη Βουνάτσο -VIDEO

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε