Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Λέσβος: Βεντέτα για τον βιασμό της φοιτήτριας! “Ντου” φοιτητών σε μαγαζιά της Μυτιλήνης!

ΦΩΤΟ αρχείου από lesvospost
ΦΩΤΟ αρχείου από lesvospost

– Η φοιτήτρια κατήγγειλε τον βιασμό της στις φοιτητικές εστίες
– Όταν ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος ξέσπασαν αντιδράσεις
– Φοιτητές είχαν συγκεντρωθεί και έξω από τα δικαστήρια
– Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ έκαναν “ντου” στις καφετέριες και προκάλεσαν ζημιές

Σε βεντέτα μετατρέπεται η υπόθεση βιασμού 22χρονης φοιτήτριας από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στις φοιτητικές εστίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου έκανε διαδήλωση γιατί αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 33χρονος σεκιούριτι. 

Η ομάδα των φοιτητών επιτέθηκε σχεδόν σε όλες τις καφετέριες στην προκυμαία Μυτιλήνης, άγνωστο για ποιο λόγο ακόμα. Φοιτητές με απίστευτη μανία φωνάζοντας συνθήματα έβαψαν τους τοίχους των καταστημάτων προκαλώντας και φθορές στις τζαμαρίες. Αξίζει να τονίσουμε ότι για λίγο υπήρξε ένταση όταν θαμώνες και ιδιοκτήτες προσπάθησαν να τους σταματήσουν.

Σύμφωνα με το LesvosPost, από όλο αυτό απούσα ήταν η αστυνομία αλλά και το λιμενικό σώμα το οποίο έκανε την εμφάνιση του λίγο αργότερα  και διέλυσε το πλήθος των φοιτητών… Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι ο 33χρονος φερόμενος ως δράστης του βιασμού, έκανε μήνυση για ψευδή καταμήνυση στην 22χρονη φοιτήτρια.

Πρέπει να πάρει μια επίσημη θέση το πανεπιστήμιο Αιγαίου καθώς φοιτητές με την ομπρέλα παρατάξεων κάνουν ό,τι θέλουν μέσα στην πόλη της Μυτιλήνης σύμφωνα με κατοίκους της περιοχές…

Ανατρέπει τα δεδομένα η ιατροδικαστική εξέταση – Βγήκε “καθαρή”

Η ιατροδικαστική απόφαση πάντως, που βγήκε αργά την Παρασκευή έδειξε καθαρή ενώ αναμένεται και η εξέταση DNA η οποία θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Μετά και από αυτήν την τροπή που πήρε η υπόθεση αύριο κατά την απολογία της νεαρής φοιτήτριας αναμένεται πολύς κόσμος στα δικαστήρια ώστε να στηρίξει τον 33χρονο…Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 22χρονη την ημέρα της καταγγελίας έφυγε για την Αθήνα χωρίς να έχει ακόμα επιστρέψει.

Πηγή: LesvosPost

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε